Издания / премиери

Представяне на "Революция на обречените" - сборник с разкази на Йордан Лозанов

Тъжни и трогателни, стоплящи и вбесяващи, тези истории няма да ви оставят безразлични

Представяне на "Революция на обречените" - сборник с разкази на Йордан Лозанов


◊ ПОКАНА

Издателство "ЕРА" има удоволствието да Ви покани на представянето на сборника с разкази на
Йордан Лозанов - "Революция на обречените".

Събитието ще се проведе от 18:30 часа на 03.07. (четвъртък) в кафенето на книжарница Orange. Гост ще бъде известният български автор Калин Терзийски.

Йордан Лозанов е на 23 години, "Революция на обречените" е втората му книга. Смятаме, че се отличава с емоционален и интуитивен стил и искаме да го представим на по-широка аудитория.

Не е често срещано явление успешен и утвърден автор като Калин Терзийски да се ангажира с популяризирането на свой по-млад и по-малко известен колега. Това само по себе си е достатъчно любопитно за да предизвика интересна дискусия в приятната атмосфера на книги и четящи хора.


3 юли, четвъртък,
18:30 часа
Магазин Orange Center - "ул. Граф Игнатиев" №18

Заповядайте!


◊ ЗА КНИГАТА

Революция на обречените“ е колекция от разкази - тъжни и трогателни, стоплящи и вбесяващи, които няма да ви оставят безразлични.

Героите в тях могат да предизвикат умиление, но и да разпалят гнева ви. Tе се разкайват за погрешния си избор, борят се за по-добър живот – обичат, мразят, боли ги. Но понякога са просто обречени, защото животът не е справедлив и никой не е обещавал непременно победа.

Историите на Йордан Лозанов сякаш стискат в юмрук сърцето и оставят трайна следа в съзнанието ни. За разлика от много захаросани измислици, които заблуждават с измамния си чар, последван от неизбежното разочарование. 

„Революция на обречените“ е втората творба на младия писател след новелата „
Полетът на пеперудата“.

Само на двайсет и три години, Йордан Лозанов е необичайно зрял и разгадава интуитивно човешката природа. Той е талантлив автор от новото поколение и неговите послания отекват отвъд териториалните граници.



Автор:
Издателство ЕРА
Публикация:
28.06.2014 г. 14:19
Етикети:
сборник с разказипредставяне на книгаИздателство ЕРА
Йордан Лозанов
Революция на обречените
Посетено:
1879
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/19550-predstavyane-na-revolyutsiya-na-obrechenite-sbornik-s-razkazi-na-yordan-lozanov