Издания / премиери

Богдан Русев на Пролетния базар на книгата

"Стаята" - нов криминален роман от Богдан Русев

Богдан Русев на Пролетния базар на книгата


◊ ПОКАНА

На 30 май излезе новият роман на Богдан Русев "Стаята". В него отново се срещаме с частния детектив Ники Вълков, главния герой от "Къщата". Новата книга на Русев ще се хареса на почитателите на съвременния детективски роман.
 
По време на Пролетния базар на книгата в НДК, на 6 юни от 17:00 до 19:00 ч. на щанда на "Обсидиан" (328), феновете на Богдан Русев ще могат да се срещнат с автора.

* * *

Допълзях до стената, която не беше много далеч от стола, и след няколко опита успях да се избутам нагоре по нея до седнало положение. От новата си позиция вече можех да огледам стаята, в която бях попаднал. Стаята беше почти идеален куб със страна около три метра. Подът, на който седях, беше от суров бетон. Стената, на която бях облегнат, също беше от суров бетон. Доколкото можех да преценя, таванът не беше проявил никакви бунтарски импулси спрямо стените и пода и също беше от суров бетон...

Новият случай на частния детектив Ники Вълков изглежда проста работа: да открие едно момиче, което работи в секс-видеочат, и да го помоли да спре да се среща с популярен политик, преди да съсипе кариерата му. Но когато момичето изчезва не само от чата, а и от реалния живот, правилата на играта се променят. И Ники Вълков ще трябва да стигне по-далеч от всякога, за да открие анонимния похитител. Ще трябва да стигне до Стаята...

* * *

Заповядайте на нашия щанд (№ 328) в НДК, за да получите автограф от Богдан Русев, чийто нов криминален роман излезе току-що.

 


Автор:
Изд. Обсидиан
Публикация:
06.06.2014 г. 11:03
Етикети:
криминален романБогдан Русев
Стаята
Изд. Обсидиан
Посетено:
984
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/19399-bogdan-rusev-na-proletniya-bazar-na-knigata