Издания / премиери

Премиера на "Български психар II – Хрониките на Звеното"

Продължението на книгата „Български психар“ на Андрей Велков ще оживее в центъра на София

Премиера на "Български психар II – Хрониките на Звеното"


◊ СЪБИТИЕТО

Премиера на "Български психар II – Хрониките на Звеното"

На 29 април в центъра на София ще се разиграят сцени, достойни за криминалните страници на вестниците. Или пък – за кино рубриките. От спецчасти, линейки и полиция обаче няма да има нужда, защото присъстващите не просто ще останат живи и здрави, а и ще се забавляват!

От 19.00 в Trip Ten (под Моста на влюбените зад НДК) присъстващите ще станат част от екшън на живо по книгите „Български психар“ и „Български психар II – Хрониките на Звеното“ на Андрей Велков. Всеки от публиката ще се потопи в интерактивна жива инсталация, която ще предизвика  слабите сърца, ще шокира пуританите и ще съживи най-колоритните персонажи и случки от двата романа така, както са описани.

Посетителите ще видят отвътре тайните на мощната групировка. Ще се възползват от най-иновативните схеми за разпространение на забранени субстанции. Ще станат преки свидетели и съучастници в престъпления. И ще имат огромния шанс да разберат как се раждат гениалните идеи в самото сърце на Звеното – неговите колоритни четирима ръководителя. 

Още повече кръв, още повече насилие, още повече уличен език! Този път – на живо!


„Български психар“ (Colibri, 2012) разказва историята на Петър - най-обикновено момче от улицата, умен и амбициозен младеж, който бързо разбира, че в разгара на Прехода с честен труд не може да се живее нормално. Затова той бързо спира да играе по правилата и от дребен квартален играч се превръща във всяващ страхопочитание бос на подземния свят. „Хрониките на Звеното“ (Colibri, 2014) е дългоочакваното продължение на вълнуващата книга, което доразвива сюжета на „Български психар“ и ни показва различните гледни точки върху историята на Петър и компания, които създават мощната мафиотска групировка с кодово название „Звеното“.

Място на действието е съвременна България, сюжетът прелива от екшън сцени, коварство и интриги, а умопомрачителният финал превръща читателя в неволен съучастник във филма. Единственият по-шеметен, обсебващ и суров начин да го преживеете, е да се включите!


29 април 2014, 19.00, Trip Ten – влез в екшъна!



Автор:
Изд. Колибри
Публикация:
25.04.2014 г. 17:01
Посетено:
1034
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/19052-premiera-na-balgarski-psihar-ii-hronikite-na-zvenoto