Издания / премиери

Криминална премиера на книгата "Зовът на кукувицата"

Интригуващо разследване в столичен бар

Криминална премиера на книгата "Зовът на кукувицата"


◊ ПОКАНА

На 4 март от 20.00 часа в Champagne Room Art Club (пл. "Народно събрание" №3) ще се проведе първата по рода си криминална премиера на книгата „Зовът на кукувицата“ на Робърт Галбрейт – псевдоним на един от най-продаваните автори в света – Джоан Роулинг

В ролите на главни заподозрени по случая ще бъдат рапърът-политик Ghettoman, рок звездата Тома Здравков и актьорът Йосиф Шамли, а разследването ще се води с помощта на „главен детектив“ Кирил Ефремов и неговата изключително находчива помощничка - Гери Турийска.

В ролята на главен разследващ обаче ще бъдат всички присъстващи, които ще трябва да решат кой е убиецът!

„Зовът на кукувицата“ е вълнуващ детективски роман, който потапя читателите в атмосферата на съвременен Лондон, с разнообразните му социални прослойки и живот на високи обороти. Книгата, която се чете на един дъх, проследява изпълненото с неочаквани обрати разследване на смъртта на любимката на Великобритания – моделът Лула Ландри, трагично загинала при подозрителни обстоятелства.

Затова от издателство „Колибри“ решават да вдъхнат живот на петте най-колоритни персонажа в романа и да провокират публиката да се включи в разследването заедно с:
. Детектив Корморан Страйк – ветеран от войната в Афганистан, наскоро зарязан от годеницата си и принуден да живее в офиса си
. Робин – неговата изключително находчива и интелигентна секретарка
. Еван Дъфийлд – рок звезда и приятел на Лула Ландри
. Дийби Мак – рап звезда и бивш престъпник, вманиачен фен на Лула
. Джон Бристоу – адвокат и доведен брат на Лула Ландри

На събитието всички заедно ще се потопим в атмосферата на тайнствен, нощен Лондон, ще пием британски питиета и ще слушаме музика So British.

Всички улики водят към Champagne Room Art Club!

Входът е свободен!


Автор: Изд. Колибри
02.03.2014 г. 12:50
Посетено: 1152
Етикети: премиера, Изд. Колибри, Робърт Галбрейт, Джоан Роулинг, Зовът на кукувицата
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/18681-kriminalna-premiera-na-knigata-zovat-na-kukuvitsata