Издания / премиери

Вкусно предизвикателство със "Сладки ноти" на Йоли

Представяне на втората книга на Йоланта Делибозова-Йоли

Вкусно предизвикателство със "Сладки ноти" на Йоли


◊ ПОКАНА

"Сиела" и Йоли Ви отправят едно сладко и вкусно предизвикателство!

Очакваме ви с нетърпение на 4 февруари, вторник, в 18.00 ч. в клуб Рубаят, НДК, за да ознаменуваме излизането на втората книга на Йоли "
Сладки ноти".

Елате да изпием по чаша вино и да си побъбрим. Всеки от вас може да донесе нещо сладичко за хапване. Някаква дреболийка, удобно да се взима с ръка и да се хапва наведнъж. Не е нужно да е нещо скъпо, а просто да е направено от вашите ръце.

Ще опитаме вашите сладки вълшебства и ще гласуваме анонимно. Спечелилите най-много гласове ще получат като подаръци някои от чудесните книги на издателство "Сиела".

След това всички заедно ще се насладим на вкусните ви сладкиши. Какво по-хубаво от споделеното?

 
След големия успех на първата си книга "
Вкусно с Йоли", авторката не спира да изненадва читателите си с авторските си рецепти. Този път тя ни пуска в нейната домашна сладкарница. Според нея не е нужно да си майстор сладкар, за да сътвориш нещо красиво и вкусно. Нужно е само желание, вдъхновение и щипка любов. Всеки може да опита от сладките и предложения и да ги промени спрямо своя  вкус и фантазия. Насладете се на вкуса им с близките си хора и ги зарадвайте с домашно приготвени сладкиши. Всичко е любов и красота. Само това остава като заряд в душите ни. Да ви е сладко!

Йоланта Делибозова-Йоли е автор на най-четения кулинарен блог. Класическата музика е нейната любов и професия, но тя не спира да ни изненадва с оригинални и вкусни рецепти.


Очакваме ви!

Автор: Изд. Сиела
02.02.2014 г. 13:31
Посетено: 1269
Етикети: Изд. Сиела, кулинария, нова книга, Сладки ноти, Йоланта Делибозова-Йоли
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/18521-vkusno-predizvikatelstvo-sas-sladki-noti-na-yoli