Издания / премиери

Писателят Марко Пицути в България

Премиера на книгите му от поредицата "Какво скриха от нас"

Писателят Марко Пицути в България


◊ СЪБИТИЕТО

Писателят Марко Пицути в България

Скандалният италиански писател Марко Пицути, недолюбван от монополите и обичан от масите, за първи път в България представя своите колосални разкрития в поредицата от книги „Какво скриха от нас“. Пицути пристигa на 13 ноември т. г. и на следващия ден ще се срещне с българските си почитатели.

Премиерата на книгите му у нас ще се състои в София, на 14 ноември, от 19.00 часа в книжарница „Хеликон” в Гранд хотел „България”.

Авторът си спечeли славата на експерт в разкриването на секретна информация в полза на обществото – забранените научни открития, спестяващи енергия; безжичното пренасяне на електроенергия; забранените лекарства, които лекуват; големите измами и опасности в съвременната медицина; скритите археологически открития и древните науки; задкулисните игри в световната политика; безчинствата на каста банкери, които властват над света.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ПИСАТЕЛЯ

Повече от двайсет години
Марко Пицути прави свои независими проучвания, чиито плод са шестте му книги, издадени с огромен успех в Италия, Испания, Южна Америка и др. Първите четири от тях – „Забранените научни открития”, „Търговия с душите ни”, „Забранените археологически открития” и „Забранените лек-арства, които лекуват. Търговци със здравето” вече са на българския пазар.

Тезите на автора са в рязък контраст със сегашната „представителна“ партийно-елитарна система, защото насърчава правилата на модерната демокрация. Преди две години – през 2011 г., той поставя нов световен рекорд за пренос на електрическа енергия без кабели, директно под формата на променлив ток (без системата wi-tricity – безжично електричество), използвайки изключително технологията на Никола Тесла. Пицути сътрудничи на програмата „Mistero“ на канал Italia Uno, където показва едни от най-спорните научни експерименти (нискоенергийни ядрени реакции, ефекта Biefeld-Brown, предаване на безжична енергия и др.).

Марко Пицути е доктор по право, завършил Римския университет „Сапиенца”. Работил е в най-престижните държавни институции на Италия – Камарата на депутатите, Сената на Републиката и Държавния съвет. Чест гост е на радио и телевизионни канали в страните от Западна Европа в качеството си на експерт по свобода на информацията и като научен изследовател.



Автор:
Люси Варийска
Публикация:
08.11.2013 г. 13:40
Етикети:
книги
Марко Пицути
разкрития
монополи
поредица Какво скриха от нас
Посетено:
2339
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/17972-pisatelyat-marko-pitsuti-v-balgariya