Издания / премиери

19 журналисти поети ви канят на "Време за камъни"

Премиера на поетичния сборник

◊ ПОКАНА

Излезе от печат „Време за камъни” – сборник със стихове на 19 журналисти поети. Заповядайте на премиерата – на 19 юни, от 18 часа в Музикалната зала на Централния военен клуб в София. Ще има стихове и музика. Ще има още вино и... камъни.

Очакват ви Балчо Балчев, Венелин Митев, Венцислав Паскалев, Димитър Дженев, Евелина Гечева, Иглика Горанова, Иван Матанов, Кръстю Пастухов, Любен Лачански, Мариана Кирова, Михаил Григоров, Надя Попова, Оля Стоянова, Силвия Бимбалова, Силвия Стефанова, Спасиана Кирилова, Татяна Атанасова, Татяна Явашева и Христо Христов.

Домакин на събитието ще бъде Съюзът на офицерите от резерва „Атлантик”. Съюзът ще подпише споразумение за сътрудничество с Клуба на журналистите-поети и с Литературния кабинет „Владимир Башев”.

Ще бъдем заедно и с нашите приятели от „Точка БГ” – Красимир Първанов, Тодор Янкулов, Пламен Сивов и Зорница Попова – три акустични китари, четири гласа и песни, в които всяка дума има значение.

Музикален поздрав ще отправят и учениците  Николай Детистов и Александър Детистов - изпълнение на тромпет на "Ода на радостта", "Върви, народе възродени" и "Стани, стани юнак балкански". 

Партньорските организации посвещават премиерата на „Време за камъни” на 1 150-годишнината от създаването на българската азбука и на 100-годишнината от Балканската война.



Заповядайте!

Автор:
Мариана Кирова, Литературен кабинет „Владимир Башев”
Публикация:
18.06.2013 г. 13:00
Етикети:
стихосбиркапремиераТочка БГмузикапоезия
Време за камъни
журналисти поети
Посетено:
1370
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/17251-19-zhurnalisti-poeti-vi-kanyat-na-vreme-za-kamani