Издания / премиери

"Операция Райски газ" от Петър Краевски - премиера в София

Хумор, с който се диша по-леко!

"Операция Райски газ" от Петър Краевски - премиера в София


◊ СЪБИТИЕТО

Премиера на сборника с хумористични разкази
"Операция Райски газ"
от
Петър Краевски 

23 април, вторник,“Barista coffee and more”,
София, ул. „Бачо Киро” 26-30
Четенето започва в 18:30 часа

Представя: Марин Бодаков



◊ ЗА КНИГАТА

Вече е в ход „Операция Райски газ“! Веселите досиета на Прехода са разсекретени! Не пропускайте тази разтърсващо смешна книга на Петър Краевски, от която ще разберете: Що е това хумористичен разказ на ужасите? Кои са най-веселите наемни убийци на света? Кой е Дебелия Джъстин и защо подлежи на ликвидация? Може ли ром да пътува във времето с кон, каруца и противогаз? Как се прави успешен алъш-вериш с извънземно? Има ли поразяваща мощ авангардното изкуство? Откъде тръгват смешните абсурди в медиите? През какви перипетии преминава най-невероятното околосветско пътешествие на всички времена… или защо на лирическия герой понякога му писва и решава да се евакуира от своя разказ?

Всичко това и още много активни смехо-мероприятия – само в „Операция Райски газ“! Прочетете я. Без да е лековата, книгата има лековит характер – неусетно отстранява болестните образувания на Прехода като мизантропия, глупост, безгръбначие, нихилизъм, дебелоочие, лошо настроение и други такива.

„Операция Райски газ“ – хумор, с който се диша по-леко!


Петър Краевски не отскоро си е извоювал имe на млад, все още, автор, който пише и публикува чудесен хумор в стихове – хумор изящен и остроумен, откъдето и да го погледнеш. Същите щастливи белези наблюдаваме в разказите от „Операция Райски газ”. В творбите на Петър Краевски са налице много силни и свежи попадения, което ме кара да вярвам на този автор.
Здравко Попов

Краевски, без да е краен, се доказва като безкраен талант... И новата му сериозна книга продължава навика му да пише шеговитата, но не и шегаджийска проза... Успех в лова на читатели!
Румен Леонидов
Автор:
ИК Жанет 45
Публикация:
22.04.2013 г. 13:41
Посетено:
1405
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/16865-operatsiya-rayski-gaz-ot-petar-kraevski-premiera-v-sofiya