Издания / премиери

Представяне на книгата "Две поколения" от Боян Бенев в Пловдив

Оптимистична, но и реалистична теория за бъдещето на България

Представяне на книгата "Две поколения" от Боян Бенев в Пловдив


◊ СЪБИТИЕТО

ИК "Жанет 45" представя книгата
Две поколения” от Боян Бенев

9.04.2013, вторник от 18.30 часа
Културен център - музей ТРАКАРТ,
подлез Археологически


„Тя е толкова важна с това, което казва, колкото с онова, което премълчава; с това, което знае, колкото с онова, което не знае или отказва да знае.”
— Миглена Николчина, литературен критик, редактор на книгата



◊ ЗА АВТОРА

Боян Ст. Бенев е роден през 1984 г. в София. На 6-годишна възраст заживява със семейството си във Великобритания. Там завършва икономика в лондонския Юнивърсити колидж, регистрира първата си компания на 16 и е избран (на 23) за най-добър млад предприемач в Обединеното кралство в престижната анкета на списание Start Your Business.

През  2009-а Боян се връща в България, където работи като консултант в областта на маркетинга, продажбите, медиите и информационните технологии, създател и председател е на Българският клъстер за предприемачество и иновации – сдружение, чиято основна цел е да обедини и фокусира енергията на най-влиятелните български организации, работещи в сферата на предприемачеството.

Безценният опит, натрупан от Боян на фронта на бизнеса и предприемачеството в двете му родини, и дълбоката му увереност, че в България най-доброто предстои, го мотивират да сподели визията си за бъдещето на страната ни в книгата „Две поколения”.





Автор:
ИК "Жанет 45"
Публикация:
09.04.2013 г. 14:17
Посетено:
1117
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/16760-predstavyane-na-knigata-dve-pokoleniya-ot-boyan-benev-v-plovdiv