Издания / премиери

Към дигиталните медии с "Академичен омнибус"

Този път в омнибуса ще бъдат представени две научни издания

Към дигиталните медии с "Академичен омнибус"


◊ СЪБИТИЕТО

За четвърти път тръгва „Академичният омнибус”, организиран от Катедрата на ЮНЕСКО „Комуникация и връзки с обществеността” на ФЖМК.

Пътешествието започва на 6 март, сряда, от 17.00 ч. в Нова конферентна зала (Огледалната зала) на Ректората на СУ ”Св. Климент Охридски”, вход откъм ул. "Шипка", 2 етаж.


Този път в омнибуса ще бъдат представени две научни издания: "Дигиталните медии. Речник на основните понятия", подготвено от авторски колектив, и монографията на д-р Валери Маринов "Мултимедийният нюзрум в България".

Книгите се издават в рамките на проекта „Електронната медийна среда в условията на преход и цифровизация: 1999-2012 г.”, по линия на Фонд „Научни изследвания” на Министерството на образованието, младежта и науката.

Изследването „Дигиталните медии. Речник на основните понятия” ще бъде представено от проф. д-р Любомир Стойков, а монографията на д-р Валери Маринов „Мултимедийният нюзрум в България” - от доц. д-р Теодора Петрова, декан на Факултета по журналистика и масова комуникация.


Заповядайте, ще има кетъринг и чаша вино!

Автор:
Организаторите
Публикация:
05.03.2013 г. 16:34
Етикети:
дигитални медиикниги
Академичен омнибус
Дигиталните медии. Речник на основните понятия
Валери Маринов
Мултимедийният нюзрум в България
Посетено:
1734
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/16483-kam-digitalnite-medii-s-akademichen-omnibus