Издания / премиери

Представяне на книгата "Основи на успешния бизнес тук и сега"

Книга за начинаещи предприемачи и всички, които се занимават с бизнес

Представяне на книгата "Основи на успешния бизнес тук и сега"


◊ СЪБИТИЕТО

Издателство "Сиела" ви кани на

Представяне на книгата "
Основи на успешния бизнес - тук и сега" от Жюстин Томс и Поли Козарова

На 13.12. (четвъртък) от 18.00 ч.,
M-TEL Experienace store, ул. "Княз Александър I Батенберг" 4.

Книгата ще представи Левон Хампарцумян.


КНИГАТА

В новия си съвместен проект Жюстин Томс и Поли Козарова се спират на една важна и не малко дискутирана в последните месеци тема - предприемачеството.

"Основи на успешния бизнес тук и сега" е книга за начинаещи предприемачи и всички, които се занимават с бизнес и имат нужда от знания и съвети за успешното му развитие.

Това е и книга за модерния мениджър – натоварен с огромни отговорности и с нула свободно време, но пълен с амбиция, мотивиран за успех и с безкрайно много идеи.

Книгата дава практически поглед към всички важни бизнес аспекти - стартиране на бизнеса, намиране на инвестиции, бизнес партньорства, човешки ресурси, иновации, маркетинг и продажби, управление на бизнес процеси...

Днес всички в България имаме нужда от мотивиращи и позитивни бизнес практики. Десет успешни български предприемачи от различни сектори споделят в книгата размисли за своя път в бизнеса. Младите и начинаещите предприемачи ще могат да сверят часовника си с професионалисти - български бизнес консултанти и експерти, които дават своите ценни съвети за управлението на съвременната фирма.

Защо книгата излиза именно през декември 2012-та? Защото е ясно - много нови начинания бележат началото си именно през януари. А през почивните дни всеки с идеи може да отдели време да прочете книгата за вдъхновение, да нахвърля основните си виждания на хартия, да състави бизнес план и смело да започне да го реализира именно в първите дни на новата година.


 
Очакваме ви на 13.12. (четвъртък) от 18.00 ч., M-TEL Experienace store, ул. "Княз Александър I Батенберг" 4.

Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
12.12.2012 г. 13:01
Етикети:
бизнеспредприемачествоЖюстин Томсиздателство Сиеланова книга
Поли Козарова
Основи на успешния бизнес тук и сега
Посетено:
1282
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/16047-predstavyane-na-knigata-osnovi-na-uspeshniya-biznes-tuk-i-sega