Издания / премиери

Броят, който превръща Слънцето в мъдрост

Събрахме го като мидички по плажа

Броят, който превръща Слънцето в мъдрост


Септемврийският брой винаги е необикновен. Събиран е като мидички по плажа, запечатал е благодарността на изгрева и същината АЗ СЪМ на залеза. Толкова е светъл заради слънцето, което през лятото е трупал, че сигурно ще си го разлистваме цяла есен, даже през зимата...

Красят го петте слънчогледа, които ни плениха по пътя към студиото на Юлия Шматко. Знаехме, че са за нея, но още нямахме представа, че снимайки корицата, в тях ще се отразяват и нейните БЛАГОСТ, РАДОСТ, МИР, ЩАСТИЕ и ЛЮБОВ. Превърнаха се в проводници на всичко добро, което тя излъчва. Разтъркайте с длан някой от тях – няма да усетите аромат като в козметичен каталог, но душата ви ще се свърже с тези дарове. Благост, радост, мир, щастие, любов.

През септември в „Усури” за тях говори не само Юлия – тук са и двамата магични Руис с техните споразумения, също сапунената Силвия, която разказва не с балончета, ами с усмивка как чистата кожа може да ни възвисява, стига да сме й подарили тази чистота със силата на природата.

Но няма да ви разказваме много от този брой, защото той наистина е събрал в себе си вселена от усещания. Изящността му го прави добър помощник и на нас самите – в усилието ни да превърнем лятното слънце в мъдрост, от която да се роди и есента. И вярваме, че ще успеем.


Автор:
Краси Проданов
Публикация:
04.09.2012 г. 11:06
Етикети:
религияйогащастиесписаниесписание Усури
Юлия Шматко
септемврийски брой
Посетено:
1278
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/15335-broyat-koyto-prevrashta-slantseto-v-madrost