Издания / премиери

Вълната на щастието заля

юлския брой на "Усури"

Вълната на щастието заля


Тази вълна носи морска свежест и прави възможно да почувстваме всичките си клетки като наелектризирани. И понеже самите клетки са милиони - значи и това необикновено щастие чувстваме милиони пъти в себе си.

Вълната на щастието залива юлския ни брой - в него може да ни наелектризира например свежата прегръдка на Пинки Гхангас. Шампионка на Индия по йога, тя ни представя своя прекрасен режим за пълноценен живот. Свежа глътка кислород за клетките носи и лаошъ Александър Илиев, който разкрива пред нас принципите на чикунг. Прибавяме благоуханието на индийския танц - гостуват ни Мина Паталенска и нейните ученици, реализирали спектакъла "Шива-Шакти".

Нали е лято, ще почувстваме и силата на морската вълна. Когато лятото целуне морето, разказва ни Стефи Недевска, проглеждаме чрез сърцето. Защото морето е физическият образ на нашето духовно, разпростиращо се отвъд привидностите, събиращо в зрънце любовта си сърце.

Именно в сърцето се ражда и щастието - а оттам пътува по милионите ни клетки. Този маршрут чертаем през юли в "Усури". Нека ви служи като пътеводител, а когато срещнете по пътя си някого, припомнете си вечната истина, че сърцата раждат топлината си тогава, когато обичат и благодарят!

В броя ни през юли потърсете още: 

- силата да прогонваш тъмнината на Хариджан Свами
- четирите принципа в чикунг
- необикновените Родопи в снимки
- вибрационната медицина работи със силата на ангелите.


Автор:
Краси Проданов
Публикация:
05.07.2012 г. 13:41
Етикети:
йогащастиесписаниеУсури
Пинки Гхангас
чикунг
юлски брой
Посетено:
1315
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/15158-valnata-na-shtastieto-zalya