Издания / премиери

Премиера на "Разговори с децата. Споделянето на вярата" от монахиня Магдалена

В рамките на Литературен фестивал "Пловдив чете" 2012

Премиера на "Разговори с децата. Споделянето на вярата" от монахиня Магдалена


◊ СЪБИТИЕТО

Премиера на новата книга на издателство "Омофор"

"Разговори с децата. Споделянето на вярата" от
монахиня Магдалена.

Авторката е православна монахиня в манастира "Свети Йоан Кръстител", графство Есекс, Англия. Известна е в целия православен свят с книгите си, в които споделя своя многогодишен и задълбочен опит в общуването с родители и деца. Вече е позната на българската публика с книгата "Децата в Православната църква", която има две издания.


Премиерата е на 9 юни (събота) от 11.30 часа в Балабановата къща, Пловдив (Стария град)


◊ ЗА КНИГАТА

Как да обичаме след проблемно детство; как да общуваме лично с детето; християнско възпитание или "децата сами решават"... Отговори на тези и на много други интересни въпроси можете да откриете в книгата на монахиня Магдалена.

Книгата "Разговори с децата. Споделянето на вярата" не е традиционно учебно пособие за преподаване на вероучение. В непосредствен разговор с децата, воден чувствително и компетентно, авторката разкрива основите на християнската вяра като споделен опит и начин на отношение към ежедневните проблеми, с които децата се сблъскват в собствения си живот.





√ Книгата на монахиня Магдалена може да се поръча от "Книгосвят" -> Разговори с децата. Споделянето на вярата
Автор:
Изд. Омофор
Публикация:
07.06.2012 г. 14:56
Посетено:
1533
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/14914-premiera-na-razgovori-s-detsata-spodelyaneto-na-vyarata-ot-monahinya-magdalena