Издания / премиери

Слънчева люлка ни води при небесни същества

Във всяко "Усури" през април има по нещо, написано просто за теб

Слънчева люлка ни води при небесни същества


ИЗПЛЕТОХМЕ СЛЪНЧЕВАТА ЛЮЛКА САМО С НАРИЧАНИЯ в новия, априлски брой... Елена Шахънска например каза: „Можем да влияем на гените си – можем да се родим отново!”. „Талантите ни са заровени в самите нас”, посочи накъде да вървим и йога-учителят Христо Илиев. „Започнем ли да творим, ще се озовем във вселенско великолепие!”, допълни Стефи Недевска чак от Лондон.

Затова и съставните части на нашата слънчева люлка са все познати неща като вдъхновение, очарование, свежест, докосване, прелест... Всички тези чувства могат да бъдат обединени от една-единствена думичка и тя е ЧИСТОТА. Само с помощта на чистотата можем да плетем слънчеви люлки – и пак с нейна помощ после да се люлеем на тях...

Новият брой ни подарява именно такава чистота – при това по много различни начини. Може да я докоснете в живите въгленчета на прекрасните Мария и Мартин; да я прегърнете, когато Елена ви разказва за страха от смъртта и за това – как да открием ЧИСТОТО същество в себе си; за чистота си говорим и в дните на Страстната седмица – защото пренесем ли я на по-високо вибрационно ниво, се превръща във ВЪЗКРЕСЕНИЕ.

Нека ви е чисто, ще ви пожелаем и ние сега – още преди да сте отворили априлското „Усури”, а това означава СБЪДВАНЕ В ЧИСТОТО. И нека слънчевата люлка ви отведе първо там, където трепти собствената ви същност – при небесните същества; в собствения ви дом – сърцето; отвъд земята – там, където раят се нарича светлина.


Автор:
Краси Проданов
Публикация:
11.04.2012 г. 15:53
Етикети:
Посетено:
1493
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/14543-slancheva-lyulka-ni-vodi-pri-nebesni-sashtestva