Издания / премиери

Енергията на делфините ни променя на клетъчно ниво

Да плуваме свободни, учи през март "Усури"

Енергията на делфините ни променя на клетъчно ниво


◊ В НОВИЯ БРОЙ

Вдъхновение ни е примерът на Валери Добрев – преди няколко години, докато бил на работа, получил видение. Изведнъж се пренесъл на някакво поле, където затанцувал около огън... После пътешествието му продължило и се озовал във водите на океана. Там била първата му прегръдка с делфините.

Днес Валери им е благодарен за своето израстване – казва всъщност, че любовта им го е променила на клетъчно ниво. Затова създава картини, в които запечатва енергията им. „Скрива” я в изображението, а докоснете ли го с поглед, се разнася и във вашата същност. Крачките ви се превръщат в полет, мислите – във вдъхновение.

Светът, който рисува Валери, е благословил всички нас – това е свят, който тепърва разбираме и в който има много да израстваме. За това говори и една мъничка книжка – подарък за вас, която ще откриете в новия брой. „Приказка за сърцето” е с автор Стефка Недевска и в основата й е именно това послание – как да достигнем царството на любовта. Делфините, еднорозите – също и ангелите, това са невидимите, често безименни същества, които ни напътстват мило и нежно в пътя ни към това не толкова далечно измерение. Защото е важно любовта да се роди първо в нас, казва и Линда Барбара – пак в новия брой, и вече се движим към Новата земя със скорост, която учебниците не познават.

Затова и ни позволете да посветим мартенското „Усури” именно на нашите невидими помощници по пътя към нематериалното царство. Позволете ни да преодолеем болките си, да съзрем висшето същество в нас самите и да го прегърнем. А после да докоснем с тази наша сърдечност и света навън... Ще се роди първо пролетта...

Потърсете мартенското "Усури", а в него малък подарък – книжката „Приказка за сърцето”.
Автор:
Краси Проданов
Публикация:
12.03.2012 г. 14:15
Посетено:
1236
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/14297-energiyata-na-delfinite-ni-promenya-na-kletachno-nivo