Издания / премиери

Излезе шести брой на Formalno.com

Списанието за горещите точки в културата и изкуствата

◊ НОВИЯТ БРОЙ

Шести брой на най-новото on-line списание Formalno.com
е на вниманието на читателите. Адресирано е до всеки, който има интереси, надхвърлящи „светските” хроники и ежедневните покани за събития.

В новия му брой читателите ще се срещнат с таланта на Виктор Иванов да снима. Ще научат за детството му и за това как се ражда страстта му към камерата, която той се опитва да превърне в професия. Ще „светнат” лампите на
Николай Табаков и ще прочетат „Дневниците на Дракула”, заедно с хореографа Мила Искренова.

Предлага им се и да тръгнат по стъпките на
Агата Кристи, заедно със Зорница Кънчева, и да посетят Винковци. Градче, за което малцина са чували, а и едва ли са пребивавали там. На вълните на Есперанза Сполдинг е настроил радиото си Весо Златков, а Елица Матеева изследва Иван Вирипаев – еуфорията на танцуващия Бог.

В рубриката Конфликтно, за опита на Министерство на културата да „обогати” културната карта на България с 12 нови фестивала, разсъждават Момчил Михаилов и Юрий Вълковски.

Неповторимата красота на родното море през зимата е уловила Соня Врайкова. През нейния обектив скалите на Камен бряг са изгубили остротата си, а кристалните води те запращат нейде из тропиците. И това не е всичко, но останалото е във Formalno.com - списанието за горещите точки в културата и изкуствата, интересно разказани истории и критика. В него всеки материал е лично преживян и осмислен. Няма copy-paste.


Автор:
Боряна Тодорова, директор
Публикация:
05.03.2012 г. 22:40
Посетено:
1158
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/14263-izleze-shesti-broy-na-formalno-com