Издания / премиери

Излезе от печат втори брой на изданието за изкуство и култура "Подиум" – Добрич

Културните събития в Добрич за периода юли-декември 2011 г.

Излезе от печат втори брой на изданието за изкуство и култура "Подиум" – Добрич


◊ В БРОЯ

На 112 страници изданието за изкуство и култура „Подиум” отразява в хронологичен ред всички културни събития, проведени в Добрич през второто полугодие на 2011 година.

130 са материалите за състояли се концерти, театрални постановки, изложби, отбелязване на исторически дати, проведени фестивали и конкурси за периода юли-декември 2011 година.

Вторият брой на „Подиум” започва със статията на Президента на Ротари клуб в Добрич Павел Павлов, който бе основен спонсор на проявите "Дарования" 2011 г.

Обстойно са отразени 16-тото издание на Международния младежки фестивал-конкурс "Надежди, таланти, майстори" и многобройните прояви от поредицата "Дарования" 2011.

От този брой можете да откриете рубриката „Ретро подиум”, където ще се публикуват стари снимки от Добрич, културни събития и значими личности от културния живот на града.

В броя можете да откриете и акценти от Културния афиш на Община Добрич за 2012 година.

Повечето от материалите могат да се открият и на страницата на изданието в интернет - „Подиум” - http://podiym.blogspot.com

 
Автор: Ангел Радилов
19.02.2012 г. 14:07
Посетено: 1052
Етикети: културни събития, Добрич, списание, списание Подиум
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/14133-izleze-ot-pechat-vtori-broy-na-izdanieto-za-izkustvo-i-kultura-podium-dobrich