Издания / премиери

Представяне на книгата "Това се случи пред очите ми" от Йордан Василев в Пловдив

Мястото на представянето на книгата се променя

Представяне на книгата "Това се случи пред очите ми" от Йордан Василев в Пловдив


◊ СЪБИТИЕТО

Представяне на книгата "Това се случи пред очите ми" от Йордан Василев в Пловдив

13 февруари от 17.30 ч.
Новотел "Пловдив", вход свободен

Йордан Василев: Откровено за мандата на Петър Стоянов

Книгата на Йордан Василев разглежда ситуацията в България през мандата на президента Петър Стоянов и промените след падането на комунизма. Според автора на книгата младите и всички в България трябва да знаят, че президентът Петър Стоянов изиграва ключова роля в съдбовен за страната момент и неговата решителност и непоколебимост за правилния избор за бъдещето на България ще бъдат оценени и от поколенията занапред.


◊ МЯСТОТО

След като преди дни във Военния клуб в София се събра почти целия духовен и граждански елит на страната, за да присъства на премиерата на книгата „Това се случи пред очите ми” от Йордан Василев, в която главно действащо лице е президентът Петър Стоянов, от управата на култовия за старите пловдивчани хотел „Тримонциум” поискаха по един лев на човек, за представянето на изданието пред пловдивската общественост.

По този повод, от името на организаторите, редакторът на книгата Румен Леонидов съобщи, че мястото на срещата с автора Йордан Василев и президента Петър Стоянов се променя – тя ще се състои, както бе обявено, на 13 февруари от 17.30 ч., но в една от залите на Новотел „Пловдив”.

Входът е свободен





√ Книгата на Йордан Василев може да се поръча онлайн с 10% отстъпка от книжарница "Книгосвят":
-> Това се случи пред очите ми

Автор:
Публикация:
11.02.2012 г. 17:43
Посетено:
1526
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/14078-predstavyane-na-knigata-tova-se-sluchi-pred-ochite-mi-ot-yordan-vasilev-v-plovdiv