Издания / премиери

Новият брой на списание "Intro"

Лице от корицата: актрисата Ана Пападопулу

Новият брой на списание "Intro"


◊ НОВИЯТ БРОЙ

Въпреки настъпващия край на лятото желанието на "Intro" да радва своите читатели не стихва. С присъщия си ентусиазъм списанието се стреми да покаже добрите образци в градската култура и стил. Точно такъв носител на красота, нежност и талант е лицето от корицата – Ана Пападопулу. В интервюто си пред
"Intro" театралната и филмова актриса разказва за живота в театъра, за това, което е взела и оставила на сцената. Фотосесията, която "Intro" направи за Ана, е силно повлияна от руската драматургия и предстоящия есенен сезон в Народния театър.


◊ ОЩЕ В БРОЯ

Предизвикателството на списанието за градска култура този месец е отправено към любителите на модата, които могат да се похвалят с добър вкус и смелост за нестандартни решения. Място в броя са намерили избрани колекции от изминалите седмици на модата. През октомври
"Intro" пренася читателите си на едно от световните събития, където фокусът пада върху креативната мисъл – London Design Festival.

Пътеписът на броя води далеч от мрачното време, в страната на регето и красивите плажове – слънчева Ямайка.

В списанието е поместена нестандартна фотосесия-селектор с часовниците, които са винаги на мода, и аксесоарите, които ще са хит през есенния сезон.

В козметичния селектор на броя намираме неустоими есенни ухания, както и съвети как да се грижим за кожата на тялото и лицето си.

Автор:
Екип на сп. "Intro"
Публикация:
14.10.2011 г. 15:15
Етикети:
фотосесияНароден театърградска култураАна Пападопулуактриса
часовници
списание INTRO
мода 2011
лица от кориците
аксесоари
London Design Festival
Intro
Посетено:
2104
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/13345-noviyat-broy-na-spisanie-intro