Издания / премиери

Премиера на "Послания от Вселената" от Веселина Петрова и Виктория Богданова

Представяне в Бургас

Премиера на "Послания от Вселената" от Веселина Петрова и Виктория Богданова


◊ СЪБИТИЕТО

На 9 юли 2010 г. от 18 ч. в бургаската книжарница „Хеликон” писателят Румен Леонидов и акад. проф. Георги Маринов ще представят най-новата книга на изд. ”
Факел”. Това e Послания от Вселената: Пожелай Живота си!” от бургазлийките Виктория Богданова, Веселина Петрова, чието призвание е когнитивно-поведенческата психотерапевтика. И двете имат специализация по психодиагностика и кризисна интервенция. От няколко години се занимават с науката соционика, която обяснява защо едни от нас възприемат нещата по един начин, а други не могат да приемат дори и себе си.


◊ ПОВЕЧЕ

Веселина е достигнала реализацията си благодарение на личния си опит, собствените си наблюдения и медитации. Виктория намира пътя си при учителя Тора на о. Бали. Той дава на учениците си безценен дар - помага им да отключат енергията ЧИ. Учението се казва Санди мурти. (Неотдавна журналистката от bTV Ани Салич представи филм за това необикновено учение, което за по-повърхностните зрители просто е странно бойно изкуство.) Занимавайки се редовно с духовни практики Веселина и Виктория с изненада откриват, че онова, което силно желаят, само ги намира. Установяват, че привличат всичко, което си мислят, и дори онова, което се страхуват да си помислят.

И двете нееднократно правят успешни експерименти със Закона на привличането. Благодарение на който и двете придобиват способността да разчитат знаците на Вселената - числа, случайните реплики на случайни хора, подсказващи ситуации. Постепенно разчетените от тях послания се разиграват пред очите им, сякаш се намират в театрална зала и предварително познават сюжета на пиесата.

Така се ражда идеята за тази книга. Авторките включват в нея онези методи и техники, които им се струват най-хармонични със Закона на привличането. Той действа върху всички – в зависимост от това, което отдаваме от вътрешния си свят, получаваме същото от външния, от Космоса.

Веселина е родена на 4 март 1970 г., семейна е, има двама сина – на 17 г. и на 8 г. Виктория е родена на 27 май 1976 г., семейна е, има също двама сина – на 16 г. и на 6 г. И двете са завършили специалността "Социални дейности и консултиране" в Бургаския свободен университет. „Послания от Вселената - Пожелай живота си!” е първата им книга.

Автор:
Комуникационна група Имидж Едвъртайзинг
Публикация:
07.07.2010 г. 22:51
Посетено:
4286
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/10418-premiera-na-poslaniya-ot-vselenata-ot-veselina-petrova-i-viktoriya-bogdanova