Награди

Наградите „Студент на годината" в Софийския университет очакват своите носители и тази година!

Традиционният конкурс „Студент на годината" ще отличи най-успешните студенти и докторанти в Софийския университет „Св. Климент Охридски"

Наградите „Студент на годината" в Софийския университет очакват своите носители и тази година!

Наградите „Студент на годината" в Софийския университет очакват своите носители и тази година!

Традиционният конкурс „Студент на годината" ще отличи най-успешните студенти и докторанти в Софийския университет „Св. Климент Охридски".

Награждаването ще се проведе на 25 май 2023 г., от 19:00 часа в Аулата на Ректората на най-старото и престижно висше училище у нас.

Инициативата се организира благодарение на Студентския съвет при СУ под патронажа на ректора проф. дфн Анастас Герджиков. Студентите и докторантите ще се състезават в 12 категории –  Правни науки, Социални науки, Здравеопазване, Стопански науки, Математика и информатика, Педагогически науки, Хуманитарни науки, Спорт, Природни науки, Доброволческа дейност. Най-високите отличия са Докторант на годината и Студент на годината на Софийския университет „Св. Климент Охридски" за 2023 г.

Всеки студент или докторант може да подаде своята кандидатура или да издигне свой колега за надпреварата на сайта на Студентския съвет при СУ в срок до 6 май през специално създадена платформа -  https://sustudents.bg/contest2023/

Конкурсът си поставя задачата не просто да награди най-трудолюбивите и успешни студенти на Алма-матер, но и да поощри, насърчи и да даде повече възможности на младите амбициозни хора. Отличените ще получат парична награда, статуетка и грамота-признание от ректора на Софийския университет „Св. Климент Охридски", както и възможността да вдъхновят над 20 хиляди студенти.

През миналата година в конкурса участваха 115 души, а сега Студентският съвет си поставя целта да достигне до възможно най-много хора, за да може най-заслужилите да бъдат отличени.

 

Автор:
Студентски съвет при Софийски университет "Св. Климент Охридски"
Публикация:
19.04.2023 г. 14:08
Посетено:
357
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/36/news/36762-nagradite-student-na-godinata-v-sofiyskiya-universitet-ochakvat-svoite-nositeli-i-tazi-godina