Награди

Награда за списание “Инсайт”

Годишна награда на Българската асоциация по приложна психология

Награда за списание “Инсайт”


◊ СЪБИТИЕТО

Списание “Инсайт” е носител на ГОДИШНАТА НАГРАДА на Българската асоциация по приложна психология. За “пълнота и вещина при отразяване на психологическите практики в България” гласи грамотата, която бе официално връчена на “Инсайт” от председателя на асоциацията г-н Стою Недин.


◊ ЗА СПИСАНИЕТО

Приложната психология е област, която развива прилагането на практика на психологическите знания. “Е-learning за мениджъри - какви са ползите от дистанционното обучение?”, “От значение ли са килограмите на работното място и как да преодолеем проблема? “, “Как се правят нобелови лауреати?”, “Облеклото - бърз начин да ни забележат” – това са малка част от темите, които “Инсайт” разглежда на страниците си. Приложната психология дава аргументирани и успешни решения в житейски и социален план.

Списание “Инсайт” стимулира връзката между специалистите и читателите и подпомага прилагането на съвременните постижения на психологията при решаване на конкретни проблеми. За четвърта поредна година списанието успява да предложи на българския пазар качествен продукт в духа на най-съвременните тенденции в областта на психологията.
Автор:
Списание “Инсайт”
Публикация:
24.01.2006 г. 22:45
Етикети:
Посетено:
999
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/36/news/1687-nagrada-za-spisanie-insayt