Диагноза

Ексклузивно интервю с Тройната коалиция

Правителствен отчет от тримата тенори на властта

Ексклузивно интервю с Тройната коалиция


- Г-н Станишев, какво направихте за народа по време на Тройната коалиция?

- Това е един доста интересен въпрос. Бих казал – въпрос от особена важност! Глобален въпрос по своята същност и дълбочина. Този въпрос носи в себе си много подвъпроси и подвъпросчета. Аз съм изключително доволен, да не кажа - щастлив, че ми зададохте точно този въпрос и то с характерната за случая доброжелателна интонация, с един премерен темп на речта и приятен гласов тембър. Зададохте въпроса с интелигентно изражение, хубава дикция и вложихте в него любопитен подтекст, който не остана скрит за нашите зрители! Въпроси от този порядък, смея да твърдя, са жизнено важни за обществото и за индивида, затова аз винаги съм толерирал задаването на именно такива въпроси, като въпросния въпрос... Ако имате други въпроси, обърнете се към някой от коалиционните ни партньори, например г-н Ахмед Доган.

- Г-н Доган, какво направихте за народа по време на Тройната коалиция?

Ако калкулираме асоциативните дискурси и диспропорции в структурния базис на социума, то приоритетните диспозиции на надстройката релевантно детерминират есхатологичните преднамерености в когнитивната фактологичност на калкулираните същности. Тук не бива да забравяме финансовата резултативност на парадигматичните величини, често параметрични, но понякога и с нефиксиран статус, които, съобразени със социокултурния контекст на епохата, инфлуират, да не кажа - инвазират в сумарната фондова спецификация на споменатите променливи. Включая в това число движението на валутните криви и фиксинга на Дау Джонс... Ако имате и други въпроси, питайте и някой от коалиционните ни партньори, например г-н Симеон Сакскобургготски.

- Г-н Сакскобургготски, какво направихте за народа по време на Тройната коалиция?

- Ееее, вижте сега, значи, от една страна, погледнато позитивно и най-общо, а защо не и в цялост, т.е. глобално погледнато, така да се каже, пък и отчасти, няма спор, убеден съм в това - дано и вие да сте на това мнение, понеже някак си, така... абееее, нали, всъщност - да. Но, все таки, да не изпадам в излишни подробности. От друга страна, бих споменал, с риск да се повторя, че предимно и независимо нещата са... схващате ми мисълта, нали... мммм да... да, точно така. Всъщност, когато и където, а и както е известно, нещата са... ясно е какви са нещата, защото... хайде, да го подмина това... така, де... няма тука да... хм... и прочее. Сиреч, това вие и сами го разбирате и сами може да си отговорите не по-зле от самия мен на това, което ме попитахте, ерго, мисля, че отговорих доста изчерпателно на вашия въпрос като че ли, струва ми се, сигурен съм, май... Ако имате и други, ъъъ, въпроси, не е зле да ги отправите и към някой от коалиционните ни партньори, например г-н Станишев, нали?

- Тц.

Автор:
Публикация:
04.02.2008 г. 10:52
Посетено:
1077
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/32/news/5268-ekskluzivno-intervyu-s-troynata-koalitsiya