След-и

Правилата на Максим Бехар - хит по книжарниците

За книгата „111 правила във Facebook”

Правилата на Максим Бехар - хит по книжарниците


◊ СЪБИТИЕТО

Максим Бехар, журналист и PR експерт, представи официално снощи хитовата си книга „111 правила във facebook / 111 Rules on facebook”, издадена от „Сиела“. 

Това е уникална книга, която първо беше написана онлайн, а после издадена на хартия“, смята Максим Бехар. „Такива ще са книгите на бъдещето“, допълни той. Освен щастливите издатели, да го уважат дойдоха близо 1000 души, които запълниха почти целия последен етаж на Mall of Sofia, където е книжарницата „Книгомания“. Специално за премиерата пристигна и Терънс Билинг, изпълнителен вицепрезидент на Hill&Knowlton, най-голямата и най-влиятелна PR корпорация в света. 

Приятели, близки, колеги, дипломати и партньори на Максим Бехар, както и многобройни съмишленици от online пространството поздравиха автора и си тръгнаха с книги с автограф и посвещение от него. 

„Започнах да пиша правилата случайно и на шега. Силно вярвам, че и в лесни, и в трудни моменти всички ние имаме нужда да прочетем нещо свежо, нещо синтезирано и ясно, без много обяснения и тълкувания. Спрях на 111, защото все някога трябваше да спра”, сподели Максим Бехар. „Щастлив съм, че интересът към тази книга е толкова голям. Това ме радва не само като автор, но и защото приходите от продажбата на тази книга ще бъдат дарени на Фондация „За Нашите Деца“.  

„Максим е уникален човек и специалист, с който ние, в Hill&Knowlton, много се гордеем и когото подкрепяме. Неговият бизнес и неговите идеи са добър пример за цялата ни корпорация“, каза Терънс Билинг. Книгата съдържа 111 правила, писани всеки ден  в продължение на повече от три месеца във Facebook. Първоначалната идея на автора, да споделя своите принципи с приятелите си в социалната мрежа, прерасна в полезна джобна Библия с правила. 

„111 правила във Facebook” има свое продължение в Интернет сайта: http://www.pravilata.com. Това е мястото, където всеки може да напише своето правило и да сподели своя житейски принцип. Авторът е убеден, че така „ще създадем още по-голяма, по-хубава и по-мъдра книга”.
Автор:
M3 Communications Group, Inc.
Публикация:
11.06.2009 г. 22:50
Етикети:
Посетено:
1443
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/31/news/8096-pravilata-na-maksim-behar-hit-po-knizharnitsite