След-и

Ради Георгиев представи дебютния си роман „Стажът“

Събитието в Kino Cabana събра десетки гости

Ради Георгиев представи дебютния си роман „Стажът“

На снимката: Авторът на „Стажът“ Ради Георгиев, управителят на издателство „Ентусиаст“ Виктория Бисерова и режисьорът Борислав Чучков

                                                                               

„Стажът“ – дебютният роман на PR експерта Ради Георгиев – беше представен за първи път пред публика. На 15 юни в Kino Cabana, София, в премиерата на книгата се включиха управителят на издателство „Ентусиаст“ Виктория Бисерова, продуцентът Борислав Чучков, а кулминацията на вечерта беше музикалното изпълнение на Стефан Вълдобрев.

В първата си книга Ради Георгиев представя света на публичните комуникации такъв, какъвто той го вижда. Макар написаното да е художествена измислица, много от историите в „Стажът“ са вдъхновени от реални събития.

„Вече 17 години Ради се занимава с PR и маркетинг и работи в сферата на културата, образованието и шоубизнеса. За него обаче тази книга е съвсем ново предизвикателство, с което, смятам, се е справил много добре“, каза издателят Виктория Бисерова. „Това е една история за пътя към успеха и за това в какво се превръща една мечта, когато си готов да я постигнеш на всяка цена.“

Според продуцента Борислав Чучков, който е и сред първите читатели на „Стажът“, това е книга, която се чете на един дъх. „Много е смела, какъвто според мен е самият Ради. Но не бъркайте смелост със самозабравеност. Смелите хора са обикновено хора с талант, които преследват мечтите си. И тъй като не купих навреме правата за сценарий, а тук има много продуценти, наддаването започва сега“, обяви Чучков от сцената.

Авторът Ради Георгиев сподели част от окуражаващите отзиви за книгата, които е получил до момента от най-близките си хора:

„Нали знаеш, че това не е художествена книга и няма никаква художествена стойност?“

„Ще го чета на плажа, но няма да го чета цялото!“

Той благодари на десетките гости, които бяха част от премиерата, както и на всички, които са го подкрепяли по време на писането на романа.

Финалът на вечерта беше поставен от Стефан Вълдобрев и от дългата опашка за автографи, която се изви пред сцената.

 

Автор:
изд. „Ентусиаст“
Публикация:
16.06.2021 г. 12:19
Посетено:
720
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/31/news/32948-radi-georgiev-predstavi-debyutniya-si-roman-stazhat