След-и

Белослава - с концерт в Народния театър

Нови песни и познати хитове на певицата в джаз и фънк изпълнение

Белослава - с концерт в Народния театър


◊ СЪБИТИЕТО

Снощи, в Народния театър “Иван Вазов”, Белослава поднесе на почитателите си невероятен 2-часов chill-out концерт. Препълнената зала не спря да аплодира изпълнителката, която от своя страна представи стилни изпълнения и музикални аранжименти.

Един час преди обявеното начало на концерта нетърпеливи фенове изпълниха пространството пред Народния театър, който отново се оказа твърде малък за многобройните ценители на качествената българска музика.

На сцената Белослава излезе придружена от:
. Живко Петров – клавири,
. Димитър Семов – барабани,
. Лили Йончева – перкусии,
. Георги Дончев – контрабас,
. Росен Захариев–Роко – тромпет и
. Миро от „Сафо” – китара.

Специални гости на шоуто бяха Любо от група ТЕ и цветнокожият изпълнител Бобо, с когото певицата изпълни последния си суперхит “Нямаме време”.

“За мен тази вечер е празник, защото в тази зала е всичко, заради което живея – моята вярна публика, моето семейство и моята дъщеря Дара” – сподели развълнувана Белослава.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА КОНЦЕРТА

Голяма част от репертоара включваше парчета от новия й съвместен проект с Живко Петров. Песните от него Белослава изпълни на английски език. На сцената прозвучаха и някои от най-големите хитове на певицата - “Слушай ме”, “Ти и аз”, преобразени изцяло с джаз и фънки звучене.

Сценографията бе подготвена от Никола Тороманов–Фичо и бе решена в перфектна комбинация от черни и бели тонове и поток от светлинна еферия. Изпълненията на Белослава бяха придружени от двама беквокалисти, както и от оригиналната хореография на Вероника Вапирова от "Totally Eracted" фешън студио.


Автор: Петя Рачева
18.12.2006 г. 15:03
Посетено: 757
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/31/news/3236-beloslava-s-kontsert-v-narodniya-teatar