След-и

Самопризнанията на четирима родители на премиерата на „Да оцелееш като родител 2“ от „Майко мила!“

Илиян Любомиров, Ангелин Балсамджиев, Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова признаха всичките си родителски грехове пред публиката

Самопризнанията на четирима родители на премиерата на „Да оцелееш като родител 2“ от „Майко мила!“

 

Какво друго му остава на един родител, освен да сподели притесненията и въпросите, които възникват по време на това чудно приключение родителство, с друг родител и да се посмеят и поплачат заедно?

Две години след успеха на „Да оцелееш като родител“ Елисавета Белобрадова и Красимира Хажииванова – щурите глави от „Майко мила!“ – се погрижиха в дома на всички смели майки и бащи да се чува малко повече смях (е, вярно, може би под завивките и тихичък, за да не се събудят децата, защото кога по друго време да чете човек...)

Достойното продължение „Да оцелееш като родител 2“ бе представено на 22 януари 2020 г. Малко след 19:00 ч. около 150 настоящи и бъдещи родители станаха свидетели на признанията на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, а техни партньори бяха двама от другите автори на текстовете в книгата – Ангелин Балсамджиев и Илиян Любомиров.

Въпреки скромния си „стаж“ като родител Илиян Любомиров, известен и като Августин Господинов, разказа в едно (много дълго) изречение и на един дъх как той е преживял раждането на сина му Александър и първите месеци от бащинството.

Ангелин Балсамджиев пък „премери сили“ с Елисавета Белобрадова – какво е да си баща на три деца и какво е да си майка на три деца?

Красимира показа свои снимки като майка и разказа малко повече за идеята зад сборника, побрал 37 ужасно смешни, вълнуващи и поучителни истории.

След всички свои самопризнания четиримата за пръв път представиха настолната игра „Да оцелееш като родител 2“, дело на „Майко мила!“ и създадена специално за бъдещи и настоящи родители – защото и те са деца, и те заслужават да играят.

В края на вечерта всички се обединиха, че все пак всичко си заслужава и не биха го заменили за нищо на света.


 „Да оцелееш като родител 2“ с текстовете на Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Йоана Станчева, Оля Антонова, Аксиния Генчева, Илиян Любомиров, Александър Миланов, Ралица Попгеоргиева, Ангелин Балсамаджиев и Захари Карабашлиев ще ви направят част от обичайните тревоги и вълнения, през които предстоящите и настоящи родители преминават. Всичко това, преразказано по невероятно забавен начин.



Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
24.01.2020 г. 15:48
Посетено:
694
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/31/news/30804-samopriznaniyata-na-chetirima-roditeli-na-premierata-na-da-otseleesh-kato-roditel-2-ot-mayko-mila