След-и

Усмивки и добро настроение на премиерата на пътеводителя „52 екопътеки за всеки"

Ели Иванова от блога „Друми в думи” зарадва любители на пътешествията на премиерата на първата си книга

Усмивки и добро настроение на премиерата на пътеводителя „52 екопътеки за всеки"

Премиера на пътеводителя „52 екопътеки за всеки”. Фото: Мариана Жижанова

 

Широки усмивки, позитивни хора и добро настроение напълниха Dada Cultural bar  в София за официалното представяне на новия пътеводител „52 екопътеки за всекиот авторката на блога „Друми в думи” Ели Иванова. Вечерта започна с персонални поздравления към Иванова и снимки с гостите, които пътешественичката посрещаше лично.

Един от пиарите на издателство „Сиела” – Емилия С. Николова, откри официалната част и поздрави гостите на премиерата с „Добре дошли”, след което покани на сцената Ели Иванова и travel блогъра Дарио Диониси. Двамата се впуснаха в разговор за пътеводителя, за блога, за уикенд разходките и приятните места по маршрутите на описаните в книгата екопътеки. Иванова разказа и някои забавни истории от изминаването на част от 52-те екопътеки.

След края на официалната част (по)читателите на Ели Иванова и „52 екопътеки за всеки” имаха възможността да поприказва лично с авторката и да си вземат автографи в приятелската атмосфера между съмишленици, събрали се в Dada Cultural bar в сряда вечер.

Припомняме, че „52 екопътеки за всеки” излезе в края на месец май и предизвика моментален интерес. Книгата предлага 52 живописни маршрута край повече от 100 интересни забележителности в 11 планински региона и в Дунавската равнина.

Освен идеи за пътешествия във всеки уикенд от годината и полезна информация, „52 екопътеки за всеки” съдържа множество цветни фотографии, чиито автори са Ели Иванова и Иван Иванов. Снимката на корицата е с фотограф Евгени Димитров, а графичната концепция и дизайн на книгата са на художника Дамян Дамянов.

*

Където и да отидете, отидете с цялото си сърце.

Конфуций

Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
20.06.2019 г. 12:22
Етикети:
премиера на книгаиздателство Сиела
Дарио Диониси
Ели Иванова
пътеводител „52 екопътеки за всеки
Посетено:
754
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/31/news/29896-usmivki-i-dobro-nastroenie-na-premierata-na-patevoditelya-52-ekopateki-za-vseki