След-и

Премиерата на „Стигнахме ли вече?” от Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова – за семейните пътувания из най-красивите местности на България

Куп съвети, дестинации, легенди и предания Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова издадоха пред събралите се 150 души на представянето на най-забавния наръчник за пътуване с деца

Премиерата на „Стигнахме ли вече?” от Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова – за семейните пътувания из най-красивите местности на България

Сн.: Мариана Жижанова

Родителите питат „Къде да ги заведем тези деца?”, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова от „Майко мила!” отговарят!

„Стигнахме ли вече?” е едногодишното приключение, което двете преживяха, за да научат как забавно и успешно да пътуват с деца, да натрупат опит, който да разкажат на хилядите родители, които НЕ знаят как да се преборят със задачата „СЕМЕЙНО ПЪТУВАНЕ”.

На 23 януари 2019 г. от 18:30 г. пътешествието приключи в Литературен клуб „Перото” с премиерата на книгата, която ще се превърне в най-верния спътник на всеки авантюрист.

Къде се яде най-вкусно? Как да не се окажете нощуващи в палатка някъде из Северна България, Сърбия, Румъния и Гърция, докато зли комари искат да изпият кръвта ви, и защо не трябва да подценявате силата на международните паспорти?

За всичко това двете фурии от „Оле мале” и „Майко мила!” се опитаха да разкажат спокойно и културно (да не повярва човек!), а някъде там, когато се стигна до историческата част, се появи и Марио Мишев от Сдружение „Българска история”, консултант на авторите на книгата, и си заложи главата, гарантирайки, че няма по-полезен пътеводител за приятни и същевременно с това полезни и образователни пътешествия.

Че „Стигнахме ли вече?” не е страшен въпрос доказаха много снимки, които могат да бъдат намерени и в изданието (не бяха обработвани и фалшифицирани с Photoshop!), а в края на вечерта Елисавета и Красимира влязоха в роля на строги учителки и зададоха три неудобни въпроса на публиката, която в крайна сметка получи оценка „отличен” под формата на награди.

„Стигнахме ли вече?” е алтернативният пътеводител за пътуване с деца, който ще ви разведе из прекрасни места, ще ви разкаже къде се яде най-вкусно, къде да отседнете за нощувка. Всичко това – съобразено както с бюджета ви, така и с удобствата и разнообразието, от които се нуждаете.

С типичното си чувство за хумор Елисавета и Красимира ще ви убедят, че има и по-лоши неща от това да пътувате с деца. А понякога тази дейност е дори приятна и завършва без пожари, опърлени вежди, загубени хлапетии и празни джобове.

За да не помислите, че ви лъжат – изданието на „Стигнахме ли вече?” съдържа над 170 цветни фотографии, които доказват, че и двете са се измъкнали живи и щастливи от посочените дестинации.

Елисавета Белобрадова: майка на три деца и партньор на Красимира във великото начинание „Майко мила!”.

Красимира Хаджииванова: майка на едно дете и партньор на Елисавета в „Майко мила!”.

 

Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
24.01.2019 г. 16:07
Посетено:
1198
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/31/news/28917-premierata-na-stignahme-li-veche-ot-elisaveta-belobradova-i-krasimira-hadzhiivanova-za-semeynite-patuvaniya-iz-nay-krasivite-mestnosti-na-balgariya