След-и

Дейвид Моралес закри Nescafe Frappe Summer Tour 2006

В рамките на Djs on the Beach – Alpha House Fest

Дейвид Моралес закри Nescafe Frappe Summer Tour 2006


◊ СЪБИТИЕТО

На 19 август, на емблематичната за морската ни столица Втора буна, се състоя поредното пето диджей парти от лятната фиеста NESCAFE FRAPPE SUMMER TOUR с участието на Дейвид Моралес.

Един от най-търсените диджеи на планетата миксира пред родна публика в продължение на 3 часа. Преди него зад пулта се изяви диджей Хуан.


◊ ОЩЕ

Точно в 3.00 часа на сцената се качи Дейвид Моралес, който разгорещи до краен предел летните страсти на феновете от дансинга. Виртуозните му и енергични сетове доведоха до екстаз родните почитатели на електронния саунд.

Участието на Моралес на родна сцена бе в рамките на провеждащия се за първи път в морската ни столицата DJs on the beach – ALPHA HOUSE FEST. Топ диджеят пристигна във Варна в деня на партито от Италия. В рамките на престоя си в България той присъства и на следобедното парти на NESCAFE FRAPPE във варненския бар A`Lounge, където наблюдаваше с интерес развихрилите се ледени фиести с участието на музикантите от Deep Zone Project.

Дейвид Моралес пристигна в България по покана на NESCAFE FRAPPE и клуб Ялта. Той сподели, че е впечатлен от природата и климата на България и че харесва българската публика, която е една от най-взискателните в цял свят.

Партито във Варна със специалното участие на Дейвид Моралес бе финалът на музикалното лято на NESCAFE FRAPPE. След гостуването на DJ-те Пипи и Ернан Катанео в столичния клуб Ялта, фрапиращия хаус саунд се пренесе на Черно море. Морската фиеста стартира на 29 юли в клуб “Мания” в Слънчев бряг, където лятното настроение на родните меломани разгорещи нюйоркската хаус легенда Виктор Калдерон. След него в клуб “Алкохол” в Лозенец гостува кралят на мелодичния хаус Санди Ривера.
Автор:
Петя Рачева
Публикация:
21.08.2006 г. 12:25
Посетено:
582
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/31/news/2631-deyvid-morales-zakri-nescafe-frappe-summer-tour-2006