След-и

Триумфът ѝ отива!

Премиера на книгата „Триумфът на кучките“ от Венета Райкова

Триумфът ѝ отива!
Издателят Виктория Бисерова, авторът на книгата Венета Райкова и редакционният директор на сп. „Биограф“ Георги Неделчев

Книжен център „Гринуич“ не успя да побере всички присъстващи на премиерата на първата книга таблоид „Триумфът на кучките“ от звездата на българския шоубизнес Венета Райкова. Сензационният роман, предизвикал рекорден интерес, представиха издателят Виктория Бисерова, редакционният директор на сп. „Биограф“ Георги Неделчев и авторът Венета Райкова.

Емоция, вълнение и силна енергия изпълниха книжарницата в най-цветния ден в годината – празника на жените. Над 150 човека избраха да отбележат 8 март именно с присъствието си на премиерата на „Триумфът на кучките“. Събитието уважиха представители от различни сфери на обществения живот – известни личности от света на модата, шоубизнеса, медиите, изкуството и десетки верни фенове на популярната телевизионна водеща.

Издателят Виктория Бисерова не успя да скрие вълнението си и сподели пред многобройната публика радостта си от огромния интерес, който романът на Венета Райкова предизвиква у читателите. Тя благодари на авторката за усилията, труда, професионализма и дисциплината, които е демонстрирала по време на всички етапи от създаването на книгата.

„Това е един искрен и емоционален роман – роман за всяка една жена, независимо от общественото ѝ положение и социалния ѝ статус. И този роман несъмнено е обречен на успех. Ако мога да кажа нещо със сигурност за Венета, то това е, че триумфът ѝ отива!“, каза Виктория Бисерова от издателство „Ентусиаст“. „Убедена съм, че това няма да бъде последната ѝ книга“, допълни тя.

„За мен, като мъж и като изхабен от четене на какво ли не читател, един светски роман в стилистиката на Джаки Колинс, в който се смесват реални личности и събития с художествена измислица и има изобилие от любовни трепети и еротични сцени, трудно би станал обект на сериозен интерес. Когато обаче авторката му е една от най-успешните и опитни светски тв водещи у нас – нещата рязко се променят. Вероятно трудно би се намерил човек, който да не изпитва искрено или най-малкото гузно удоволствие да полюбопитства какво ли се крие под тези красиво оформени от издателство „Ентусиаст“ корици“, каза Георги Неделчев, редакционен редактор на „Биограф“. Той сподели още, че авторката води читателите из територия, която добре познава. „Всичко в тази книга звучи реалистично и искрено – прилича или на лично преживяно, или на лично видяно или поне чуто от първа ръка. Историята на тази книга е хроника на един предизвестен триумф.“

Изключително силно и емоционално беше изказването на авторката на романа Венета Райкова. Тя отправи своята искрена благодарност към семейството и близките си за доверието и за огромната подкрепа, която са ѝ оказали през цялото време, докато е писала книгата. Благодарности получиха всички гости на премиерата за присъствието и за страхотната енергия и позитивизъм, които носят със себе си.

Специално за премиерата Райкова получи неочакван подарък – любимите обувки на главната героиня в романа. Те бяха изпратени лично от собственика на италианската марка CASADEI, който казва, че обувките са огледало, което отразява вътрешния свят на всяка жена.

Сред гостите на премиерата бяха известни личности от модния подиум, колеги на авторката, нейни близки приятели и роднини.


Автор: Елица Христова
10.03.2016 г. 13:37
Посетено: 1279
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/31/news/23075-triumfat-1117-otiva