След-и

"Секс, наркотици & рокендрол" на сцената на Военния клуб в Русе

На 25 март актьорите отново ще зарадват своите почитатели

"Секс, наркотици & рокендрол" на сцената на Военния клуб в Русе


Военният клуб в Русе представи емблематичния спектакъл "Секс, наркотици & рокендрол" на 26 февруари. Тясно се оказа пространството за почитателите на сценичното изкуство. Името на актьора Ивайло Христов привлече вниманието на русенци, и то с основание. За пореден път той разгърна таланта си, превъплъщавайки се в образите от уличния неудачник до преуспелия бизнесмен. Страховете обединяваха героите му, защото всеки един се бореше за своята независимост и мъжка свобода. Сред гротеската и иронията се прокрадваше и реалната истина, че животът отминава, но как… в илюзии, с безразборен секс и наркотици, мечти… Не липсваха и циничните умозаключения, които акцентират върху позабравени житейски истини. Може би затова и каузата за спасяването на амазонските индианци с хладилници и телевизори напомни още веднъж на зрителите, че обществото в повечето случаи е подложено на псевдодарителски акции. Не бяха пропуснати и мислите как хората стават роботи и се подлагат доброволно на манипулации от тв екрана и медии.

Освен комични диалози Дони и Коцето Калки изпълниха песни, познати вече на няколко поколения. С аплодисменти бяха наградени гостуващите актьори. Публиката стана свидетел и на сърдечното послание към екипа на "Секс, наркотици & рокендрол" от автора на текста Ерик Богосян.

Интересът към култовата пиеса е голям и на зрителите, които не успяха да гледат любимците си, актьорският екип обеща да гостува още веднъж на сцената на Военния клуб на 25 март.

Автор:
Лилия Рачева
Публикация:
27.02.2013 г. 10:20
Етикети:
Посетено:
1924
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/31/news/16434-seks-narkotitsi-rokendrol-na-stsenata-na-voenniya-klub-v-ruse