След-и

iСеминар "Оптимизация на бизнес и организация"

Интернет в помощ на бизнеса в България

iСеминар "Оптимизация на бизнес и организация"


На 15 март, от 10:00 до 18:00 часа в петзвездния хотел "Кемпински Зографски" се проведе проведе поредният трети iСеминар с фокус – Оптимизация на бизнес и организация, организиран от Семинари БГ и MAXINET Академия.

На семинара присъстваха интернет предприемачи, представители на водещи фирми от строителния и риъл естейт сектор, представители на фирми – производители на козметика, представители на фирми в сферата на услугите, представители на обществени организации – училища и НПО.


Калин Каракехайов представи практическа лекция за техниките за вътрешната и външна SEO оптимизация. Невяна Коева представи тема за това как да увеличим продажбите чрез директен имейл маркетинг, как да вградим имейл платформи във Facebook среда и освен това представи полезни примери от своята практика. Юлиян Бориславов изнесе лекция как можем да оптимизираме бюджета на една организация или компания на дневна, седмична или месечна база чрез набиращите все по-голяма скорост облачни технологии. Светослав Билярски се включи с провокативна гледна точка за нашето цялостно онлайн присъствие, как то еволюира и до къде може да стигне.

Официални партньори на събитието бяха ICN.bg. Освен това партньори бяха и Internet Reklama BG, Email Invest, LiterNet, Kaldata, Expert BG и BG Reklama BG.
Автор:
Георги Динчев
Публикация:
16.03.2012 г. 14:15
Етикети:
имейл маркетингсоциални мрежиiСеминар
SEO оптимизация
интернет присъствие
оптимизация на бизнеса
Посетено:
1300
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/31/news/14335-iseminar-optimizatsiya-na-biznes-i-organizatsiya