Сцена / екран / ефир

„Глупавият вълк“ по Елин Пелин ще представят на сцената на Театър ВЕСЕЛ

Спектакъл на Куклен театър Търговище - 3 февруари, 11:00 часа, Читалище „Искра” Велико Търново

„Глупавият вълк“ ще представят на сцената на Театър ВЕСЕЛ  

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 3 февруари от 11:00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново предстои поредният спектакъл за почитателите на театралното изкуство. Кукленият театър от Търговище отново ще изненада търновските зрители със спектакъла „Глупавият вълк“ по Елин Пелин. Постановката е на Теодора Попова. Сценографията и куклите са дело на Диана Узунова, а музиката – на Гергана Василева. Актьорите, които участват в спектакъла са Виолета Антонова, Стела Стойнова, Милен Алексиев, Калин Колев, Петър Дачков.  
          
Имало едно време един вълк – голям и силен, но за нещастие – глупав. Заради това често си лягал гладен… Това е една позабравена приказка, която ни учи да не се предаваме, а да се борим, за да се справим с всяка неочаквана ситуация и да продължим напред. Колкото и страшен да е противникът, не физическата сила, а нашият ум е най-силното оръжие, на което можем да разчитаме. Атрактивните герои, интригуващите ситуации и прекрасната музика представят една забавна, но и много поучителна история.
..............................
Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново в партньорство с Читалище „Искра“. За допълнителна информация – 0878 790 549.

 

Автор:
Театър ВЕСЕЛ
Публикация:
01.02.2024 г. 10:18
Етикети:
Теодора ПоповаЕлин ПелинДържавен куклен театър – ТърговищеТеатър ВЕСЕЛ
Гергана Василева
Диана Узунова
„Глупавият вълк“
Посетено:
235
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/38465-glupaviyat-valk-po-elin-pelin-shte-predstavyat-na-stsenata-na-teatar-vesel