Сцена / екран / ефир

Държавна опера - Русе представя най-новия си проект „Live on Broadway“

Билетите за Концерт-спектакъла на 14 декември са разпродадени, новата дата е 17 януари 2024 г.

Държавна опера - Русе представя най-новия си проект „Live on Broadway“

На 14 декември от 19 часа в Доходно здание, Държавна опера - Русе ще представи най-новия си проект „Live on Broadway“!

Билетите за Концерт-спектакъла с фрагменти от най-великите мюзикъли на всички времена, който ще се случи със специалното участие на Рафи Бохосян, вече са разпродадени!

Всички, които не успяха сега, ще могат да посетят концерт-спектакъла на 17 януари 2024 година, за когато е предвидена новата дата на събитието!

„Live on Broadway“ включва в разнообразната си програма забележителни късчета от някои от най-емблематичните творби от жанровете на мюзикъла и филмовата музика. Артистите от русенския оперен театър завладяват със своята непосредственост, със своя артистизъм, с откровената си и безрезервна отдаденост към своето любимо музикално изкуство. Със сценария и приятелското участие на певеца и артиста Рафи Бохосян, в навечерието на коледните празници, събитието носи заразяващото с емоции празнично настроение и представлява емоционален мост между достиженията на русенските музиканти от изминалата година и техните стремления и цели за изява в бъдещето.

Диригент ще бъде Вилиана Вълчева

Аранжиментите са на Вихрен Урумов, а сценария е на самия Рафи Бохосян!

Участие в събитието ще вземат солистите на Русенската опера Даниела Караиванова и Борис Луков, и разбира се хорът и оркестърът на Държавна опера - Русе!

 

Билети на каса Опера и онлайн на

www.ruseopera.com

 

Автор:
Диана Димитрова, Държавна опера Русе
Публикация:
12.12.2023 г. 14:39
Посетено:
365
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/38242-darzhavna-opera-ruse-predstavya-nay-noviya-si-proekt-live-on-broadway