Сцена / екран / ефир

“На гости в малката Виена” - галаконцерт-спектакъл, който носи духа на Русе и магията на австрийската столица!

10 ноември 2023, 19 часа, Доходно здание - Русе

◊ ПОКАНА

“На гости в малката Виена” 

На 10 ноември от 19 часа в Доходно здание, Държавна опера - Русе кани публиката на едно вълнуващо и елегантно събитие със специалното участие на звездата на Музикалния театър Александър Мутафчийски!

След грандиозния успех и изпълнения до краен предел площад пред Русенската опера при първото представление, сега русенци ще имат възможността отново  да се насладят на оперетния галаконцерт-спектакъл "НА ГОСТИ В МАЛКАТА ВИЕНА", който носи духа на Русе и магията на австрийската столица!

Ценителите на Вечната музика ще имат привилегията да се насладят на най-изисканата и аристократична музика, звучала преди почти два столетия във виенските салони, с изключителното изпълнителско майсторство на брилянтни инструменталисти и певци от Русенската опера!

Този спектакъл ще ги отведе във времето, когато Русе беше известен като "Малката Виена", и музиката разкриваше тайните на любовта и радостта от прелестите на живота, просветлявайки сърцата с магията на изкуството!

Под ръководството на диригента Димитър Косев и сценария и режисурата на Александър Мутафчийски, спектакълът обещава да бъде незабравимо преживяване!

С хореографията на Весела Василева и участието на изтъкнати артисти като Александър Мутафчийски (гост), Борис Луков, Владислава Гарвалова, Глория Пенчева и мнозина други, русенци ще се потопят в един друг свят – този на любовта и щастието!

Този изтънчен спектакъл, изпълнен с красота, емоции и веселие, представен от хора, балета и оркестъра на Държавна опера – Русе  не бива да бъде пропускан!

 

Билети могат да бъдат закупени на касата на Опера и онлайн на www.ruseopera.com.

 

Автор:
Диана Димитрова, Държавна опера Русе
Публикация:
03.11.2023 г. 17:25
Посетено:
415
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/37954-na-gosti-v-malkata-viena-galakontsert-spektakal-koyto-nosi-duha-na-ruse-i-magiyata-na-avstriyskata-stolitsa