Сцена / екран / ефир

Николаос Цитиридис - първи гост на Петър Антонов в “Червеният стол"

28 август 2023 г. / 20:30 ч. / Sofia Summer Fest

Николаос Цитиридис - първи гост на Петър Антонов в “Червеният стол"

Николаос Цитиридис - първи гост на Петър Антонов в “Червеният стол”

Червеният стол е уникален сценичен формат -  комбинация между театрално представление и токшоу с водещ и гост звезда, което ще се случва на живо пред публика. Всяко представление е създадено абсолютно самостоятелно със собствен сценарий и драматургия, режисура, музика и съдържание съобразени спрямо профила, професията и интересите на гост звездата. Водещият ще бъде домакин на гост звездата и в рамките на час и половина двамата ще осъществят разговор – спектакъл, който ще включва основни теми като: семейството, влюбването, правото на щастие, човешките дефекти, зависимости, хобита, спомени и неразказани досега истории. Освен това, спектакълът включва пеене, танци, видеа, предизвикателства, както и специално написани монолози и текстове, които ще бъдат изпълнени единствено тази вечер.

В първото издание на „Червеният стол в ролята на водещия ще се превъплъти актьорът Петър Антонов, а гост звездата ще бъде изключителния комик, журналист и водещ Николаос Цитиридис. Заедно с тях на сцената и на рояла ще се присъедини и маестро Милен Кукошаров, който ще изпълнява музика на живо по време на цялото шоу.

Разговорът, който ще се случи пред публиката и ще бъде разделен на няколко тематични блока: въведение, представяне на гост, семейството, изкуството, любовта, жените и мъжете, приятелите и наслаждението от живота.

Освен музиката на живо спектакълът включва видеа, пеене и танци. "Червеният стол" ще представи Николаос Цитиридис в непозната до този момент светлина в стила на документалната комедия, която е в основата на всички световноизвестни комедийни ток шоута. Поради изключителната откровеност и органичност на формàта, се препоръчва за зрители над 16 години.

 

Автор:
Stage Hearts
Публикация:
14.08.2023 г. 11:45
Посетено:
347
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/37457-nikolaos-tsitiridis-parvi-gost-na-petar-antonov-v-cherveniyat-stol