Сцена / екран / ефир

Театър "Драмеди" представя “1 + 1 = 3" Планета КиРоМу - авторски танцово-театрален мултимедиен пърформанс

23 март, 19:30 ч., Народно читалище "Николай Хайтов" - София

◊ ПОКАНА

Театър "Драмеди" представя “1 + 1 = 3” Планета КиРоМу "- авторски танцово-театрален мултимедиен пърформанс

Театър "Драмеди" има удоволствието да Ви покани на новия си спектакъл "1 + 1 = 3" в четвъртък, 23 март 2023 година в Народно читалище "Николай Хайтов" от 19:30 часа.

Насладете се на съчетанието от взаимозависимост, синергия и свързване в авторския танцово-театрален мултимедиен пърформанс, организиран от "Сдружение "Творци" по истории, създадени от всички участници!

Режисурата, концепцията и сценарият са на Цвета Балийска - актриса, режисьор, артистичен директор, преподавател, директор на Фестивал на авторския театър (ФАТ), председател на "Сдружение "Творци".

За хореографията и пластиката се грижи Цветина Матова, монтажът и мултимедията са дело на Грета Пенкова. Асистент режисьор е Велин Балийски, а техническото осъществяване е дело на Пламен Петков.

На сцената ще видите участниците: Ая Рибарска, Божидар Иванов, Борис Партенов, Валери Михайлов, Виктор Йоловски, Катарина Щраус, Марин Михайлов, Мария Ангелова, Мария Партенова, Мартина Занева, Никол Щериева, Роза Елчинова, Росен Соколов, Сияна Петкова, Ясна Тенева.

Събитието се организира от Сдружение "Творци"
Билети: bit.ly/3xsJKO8
Линк към събитието във Facebook: https://fb.me/e/5Rs645KVK

Театър "Драмеди" е репертоарен театър с редовни представления в София вече 14 години. Театърът представя професионална театрална продукция на авторски представления, създадени от участниците в тях по време на работата в Академия "Драмеди". Театърът участва в десетки фестивали и има множество награди за най-добро представление, за драматургия, за режисура, музика, хореография, актьорски постижения за всеки един от спектаклите си. Представленията се играят в "Нов театър - НДК". В момента в репертоара са спектаклите "Кой си ти?", "Четирите споразумения", "Избери радостта!", "С/Звяра в човека", "1+1=3" (Планетата Кирому), "Драматургът: Живот" и концертът с авторска музика от театрални спектакли на Драмеди Бенд "Тук съм за теб".

 

Автор:
Екип на Сдружение "Творци"
Публикация:
22.03.2023 г. 12:41
Етикети:
Цвета БалийскаСдружение "Творци"авторски спектакълТеатър "Драмеди"
танцово-театрален мултимедиен пърформанс
“1 + 1 = 3” Планета КиРоМу
Посетено:
370
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/36595-teatar-dramedi-predstavya-1-1-3-planeta-kiromu-avtorski-tantsovo-teatralen-multimedien-parformans