Сцена / екран / ефир

Радио София празнува 15-ия си рожден ден със специално издание на Musicology LIVE

На 15 септември в Английския двор на София Тех Парк

Радио София празнува 15-ия си рожден ден със специално издание на Musicology LIVE: 1
Радио София празнува 15-ия си рожден ден със специално издание на Musicology LIVE: 2

 

Радио София празнува 15-ия си рожден ден със специално издание на Musicology LIVE

На 15 септември Радио София - гласът на столицата ще отбележи своя 15-и рожден ден в Английския двор на София Тех Парк със специално издание на Musicology LIVE. 

Бутиковият формат стартира точно преди година и се наложи като любима музикална територия, както в ефира, така и в Първо студио на БНР. Специални гости на уникалното празнично издание на открито ще бъдат Funky Miracle и Innerglow...

За една година Musicology Live успя да разкаже част от модерната и градска музикална история. Смело облече иконата „Студио 1 на БНР“ в чисто нови, красиво-приглушени одежди.

През последните 365 дни чрез този формат Радио София събра своята аудитория със стихията на Jeremy, тягата и социалното присъствие на So Called Crew, кадифето на име Елена Сиракова, некотролируемия огън на Прея, завладяващите вокали на Остава, музикалната магия на Trombobby и още много, много елеганс.

На 15 септември в 18:30 ч. в Английския двор на София Тех Парк поканата е за нещо грандиозно, но интимно, коктейлно и танцувално, с гарантиран стил.

Станете част от модерната музикална история на България – призовава екипът на Радио София – гласът на столицата в семейството на БНР.

 

 

Автор: Катя Василева
14.09.2022 г. 12:27
Посетено: 198
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/35394-radio-sofiya-praznuva-15-iya-si-rozhden-den-sas-spetsialno-izdanie-na-musicology-live