Сцена / екран / ефир

Премиерата на „Извънредно неудобно“ в Пловдив – много смях и дълги аплодисменти в пълния Летен театър „Бунарджика“

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова представиха за първи път новата си комедия пред публика

 

Премиерата на комедията „Извънредно неудобно“ в Пловдив беше посрещната с много смях и дълги аплодисменти от публиката в пълния Летен театър „Бунарджика“ в петък вечерта. Това беше и първата среща със зрителите на новата постановка от поредицата, включваща още „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“, със Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова.   

„Извънредно неудобно“ представя истински истории, събирани от живота. Този път те са обединени от неудобството, срама, конфузните ситуации, които всички преживяваме. Зрителите се забавляваха с разкази за домашни любимци, хипохондрици, гръцки остров, японско турне, деца, свекърви, една варицела, три раждания… Всичко това беше в компанията на музика, танци и неповторимото чувство за хумор на трите актриси.

Именно истинността на историите ги доближава до публиката, която със сигурност вижда и себе си в някоя от тях. Тези истории, разбира се, преминават през вдъхновението и погледа на Здрава Каменова и Светльо Томов, които стоят зад идеята, в съавторство с Богдана Трифонова. Стефания Колева пък има специално участие във визията на постановката, като художник по костюмите. Композитор на музиката е Добромир Кисьов.

Премиерите на „Извънредно неудобно“ продължават в София, Варна и Бургас. Предстоят още дати в страната и чужбина.

Комедийната театрална поредица „Извънредно…“ е изключително успешна, като само за последната година „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“ са гледани от близо 35 000 души публика в над 20 града.

 

 

БИЛЕТИ:

• София, 21 септември:

- Eventim:  https://bit.ly/3cuo2T4 

- Grabo: https://bit.ly/3B0Kflj

• Бургас, 30 септември:

- Eventim: https://bit.ly/3CaoekT

- Grabo: https://bit.ly/3w9r31V

• Варна, 25 октомври:

- Eventim: https://bit.ly/3qntcUn

- Grabo: https://bit.ly/3QrPqPv

 

Автор:
Татяна Павлова
Публикация:
11.09.2022 г. 15:37
Посетено:
688
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/35370-premierata-na-izvanredno-neudobno-v-plovdiv-mnogo-smyah-i-dalgi-aplodismenti-v-palniya-leten-teatar-bunardzhika