Сцена / екран / ефир

„На Нея с обич! Емил Димитров“ - музикален спектакъл за живота на музикалната икона Емил Димитров, разказан с песните му

29 август, 20:30 часа, Sofia Summer Fest

 
◊ ПОКАНА
 
Потопете се в историята и музиката на един велик артист - Емил Димитров! Каним ви да преживеете музикалния спектакъл “На нея с обич! Емил Димитров”. Спектакълът се провежда в рамките на Sofia Summer Fest, датата е 29 август, часът е 20:30!
 
„На Нея с обич! Емил Димитров“ e музикален спектакъл за живота на музикалната икона Емил Димитров, разказан с песните му.
 
С участието на:
В ролята на Емил Димитров е актьорът със златен глас Даниел Цочев.
В ролята на многоликия образ на Тя е актрисата Мартина Апостолова, която през 2020 г. бе отличена като Европейска изгряваща звезда на фестивала БЕРЛИНАЛЕ.
 
Това е спектакъл за последната мечта на Артиста – да се срещне отново и за последен път с Нея – неговата публика.
 
„Всяка мечта заслужава живот!“, казва Тя, вторият герой в спектакъла, и предлага на Емил да му помогне да сбъдне мечтата си, поставяйки условия за това.
 
По пътя към Нея, времето се връща назад и разказва историята на един живот, изпълнен с радости и болки, изпитания и победи, слава и самота…
Живот, в който всичко е музика! 16 от незабравимите песни на Емил Димитров звучат в живо изпълнение от актьора Даниел Цочев.
Спектакълът е с впечатляваща визия от кратки кино истории, заснети специално за „На Нея с обич! Емил Димитров“.
 
Творчески екип:
Нели Бенова – идея и сценична история; продуцент
Христо Павлов – оркестрация и аранжимент; диригент
Снежина Петрова – постановка
Свила Величкова – сценография и костюми
Кирил Златков – дизайн визия
Владислав Илиев – видео дизайн
OXYMORON FACTORY – продуцент
 
* * *
Sofia Summer Fest се провежда с подкрепата на Столична община, Министерство на културата, Национален фонд Култура, район Триадица, Lenovo, Български спортен тотализатор, Pepsi, Dolce Gusto, Ozone.bg, Vivacom и Биротерапия.
 
Билети: bit.ly/3yWUPIO
Билети може да закупите от EVENTIM и на място от касата!
 
 
Автор:
Организаторите
Публикация:
26.08.2022 г. 22:48
Посетено:
486
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/35286-na-neya-s-obich-emil-dimitrov-muzikalen-spektakal-za-zhivota-na-muzikalnata-ikona-emil-dimitrov-razkazan-s-pesnite-mu