Сцена / екран / ефир

Театрално студио "Маска" с премиера на спектакъла "Тези вълшебства в живота къде са"

24 юни, 18 ч., Камерна зала “Слави Шкаров” на Доходно здание - Русе

Театрално студио "Маска" с премиера на спектакъла "Тези вълшебства в живота къде са"

 

Театрално студио “Маска” с премиера на спектакъла „Тези вълшебства в живота къде са“

Утре, 24 юни, в 18 ч. в Камерната зала “Слави Шкаров” на Доходното здание децата от Театрално студио „Маска“ с ръководител Мина Маринова към Общинския младежки дом Русе ще представят премиерата на спектакъла „Тези вълшебства в живота къде са?“, по класически текстове на Уилям Шекспир, Селинджър, А. Линдгрен, Джани Родари, Йордан Радичков и Андерсен. Режисурата, сценографията и музикалното оформление са на художествения ръководител на състава Мина Маринова.

Общинският младежки дом, ръководителят на студиото и малките актьори изказват своите специални благодарности към Професионална гимназия по облекло „Недка Иван Лазарова“ за изключителното съдействие и помощ в професионално изработените театрални костюми, към Маестро Вили Икономов – за вокалната постановка и музикалното възпроизвеждане на песента „Пипи Дългото Чорапче“, и на ДТ „Сава Огнянов“ за предоставената театрална зала.

Второто представление на театралния спектакъл е в рамките  на Ученическия театрален фестивал „Климент Михайлов“ и може да бъде гледано на 26 юни от 18:30 часа в Камерна зала „Слави Шкаров“.

 

Автор:
Община Русе
Публикация:
23.06.2022 г. 14:31
Етикети:
премиераТеатрално студио „Маска“
Мина Маринова
„Тези вълшебства в живота къде са“
Посетено:
561
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/34973-teatralno-studio-maska-s-premiera-na-spektakala-tezi-valshebstva-v-zhivota-kade-sa