Сцена / екран / ефир

Театър ВЕДНА ви кани на премиера на "Дневниците на Адам и Ева" по Марк Твен

Авторски спекаткъл на Павел Емилов и Елица Костова

Театър ВЕДНА ви кани на премиера на "Дневниците на Адам и Ева" по Марк Твен

 

◊ ПОКАНА

Театър ВЕДНА ви кани на премиера на "Дневниците на Адам и Ева" по Марк Твен.

Премиерните представления ще се състоят на 4 юли от 19:30 часа на сцената на Нов театър – НДК, на 6 юли от 19 часа на сцената на Дом на културата „Красно село“ и на 11 юли от 19 часа в Драматичен театър – Ловеч.

"Дневниците на Адам и Ева" по Марк Твен е авторски дебютен спектакъл на Павел Емилов и Елица Костова, млади амбициозни творци, които стъпвайки на гениалния хумористичен текст на автора, правят своя оригинална интерпретация за отношенията между мъжете и жените от времето на първите хора до днес. В спектакъла ще видите изненадващи обрати, интересни препратки с нашата съвременност, неочаквани решения и, разбира се, много комични ситуации.

Спектакълът, сътворен в най-добрите традиции на комедийния жанр, постепенно прелива в поетична импресия, театър и танц на сенки, за да ни изуми и отрезви с финалните философски послания за живота, любовта и за смисъла...

* * *

"Дневниците на Адам и Ева"по Марк Твен на Фондация „ВЕДНА“ е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ по Програма „Дебюти“.

 

 

Автор:
Красимира Методиева
Публикация:
20.06.2022 г. 09:18
Етикети:
Павел ЕмиловТеатър ВЕДНАхумордебютспектакълтеатър
Елица Костова
"Дневниците на Адам и Ева"
Марк Твен
Посетено:
827
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/34952-teatar-vedna-vi-kani-na-premiera-na-dnevnitsite-na-adam-i-eva-po-mark-tven