Сцена / екран / ефир

Театър 199 „Валентин Стойчев“ с представления за деца и през юни

В събота и неделя от 11:30 часа

 

◊ ПОКАНА

Представленията за деца на Театър 199 „Валентин Стойчев“ продължават и през юни. Всички малки и големи почитатели на кукленото изкуство ги очакват вълнуващи срещи с любими приказки и герои.

Програмата на представленията за деца през месец юни 2022 включва едни от най-любимите заглавия.

На 4 юни и 11 юни предстои „Червената шапчица“ по Шарл Перо, постановка - Румен Гаванозов, с участието на Мила Коларова и Румен Гаванозов. 

Искрено, забавно и живо представление, любопитно както за децата, така и за възрастните. Представление, което не дава отговори, не размахва пръст, не дъвче поуки. Просто споделя мисли.

Спектакълът е отличен с номинация „Икар“ 2017, а Мила Коларова и Румен Гаванозов с награда за творчески тандем от Международен куклено-театрален фестивал „Двама са малко, трима са много“ - Пловдив 2021.

На 5 юни театърът ще представи „Една история с две мишки“ по Х. К. Андерсен, постановка - Веселин Мезеклиев, с участието на Елизабет Радева и Лилия Мострова.

Полският мишок и градският мишок ни повеждат през редица изпитания, за да се замислим за приятелството, свободата, отговорността и изборите

А на 12 юни ще се играе спектакълът „Буратино“ по Алексей Толстой, постановка - Жени Пашова, Петър Пашов - младши, с участието на: Георги Спасов, Диляна Спасова и Цвети Пеняшки. 

Една нова версия на забавната и поучителна история за приключенията на палавия Буратино.

Заповядайте, ще се забавлявате!

Началото е в 11:30 часа. 

 

 

Автор:
Театър 199 "Валентин Стойчев"
Публикация:
03.06.2022 г. 16:04
Посетено:
1411
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/34849-teatar-199-valentin-stoychev-s-predstavleniya-za-detsa-i-prez-yuni