Сцена / екран / ефир

Носителят на 2 награди ИКАР за „Златен глас“ Симеон Владов гостува в Русе с моноспектакъла „Любовта не може просто да отмине“

20 април, 19 часа, Държавен куклен театър - Русе

 

◊ ПОКАНА

Носителят на 2 награди ИКАР за „Златен глас“ Симеон Владов гостува в Русе с моноспектакъла „Любовта не може просто да отмине“

Едно различно събитие очаква русенци на 20 април от 19 часа, в салона на Държавен куклен театър Русе.

Обичаният актьор Симеон Владов, познат като „Човекът-глас“, носителят на 2 награди ИКАР в дублажа, който най-често чуваме зад кадър в любими филми, ще ни завладее с истинската си любовна история.

 "Любовта не може просто да отмине" е моноспектакъл за ценните неща в живота, създаден по действителен случай от книгата на Радослав Гизгинджиев.

След моноспектакъла, вечерта продължава с беседа с актьора, в която публиката ще може да сподели впечатления и да задава въпроси към твореца.

На 27 март, в Световния ден на театъра, талантливият Симеон Владов, изключително популярен с брилянтната си кариера в областта на дублажа на филми и сериали,  беше удостоен с наградата "Златен глас" - за втори път, на церемонията на националните награди "Икар" 2022 на Съюза на артистите в България. Първият си "Икар" получава през 2009г. 

Този път признанието на великолепния актьор от ГАРД (Гилдия на артистите работещи в дублажа) е за постижението му в озвучаването на Еди Мърфи (всичките мъжки и женски персонажи изиграни от него в "Смахнатия професор" 1 и 2).

 Владов е известен и с работата си по „Съдружници по неволя“, „От местопрестъплението: Маями“, „Как се запознах с майка ви“, „Герои“ и „1001 нощ“. Със сигурност ще разпознаете чудесния глас на Симеон Владов, който е озвучавал световноизвестни актьори като Брус Уилис, Никълъс Кейдж, Майкъл Дъглас, Том Круз, Пиърс Броснан, Силвестър Сталоун,Еди Мърфи, и много други.

Симеон Владов е мелодичният глас на радио “Енджой”, а от 2014 г. е и основният образ,който играе в моноспектакъла „Любовта не може просто да отмине“ под режисурата на Радослав Гизгинджиев – авторът на пиесата.

Радослав Гизгинджиев е режисьор, сценарист, писател и актьор. Той се справя отлично не само с писането, но и с режисирането, демонстрирайки го непоколебимо в “Любовта не може просто да отмине”.

Симеон Владов в моноспектакъла „Любовта не може просто да отмине“, в Държавен куклен театър – Русе на 20.04 от 19:00 часа.

Събитието е част от “ВЕЛИКДЕНСКИ АРТ САЛОН” (празник на музиката, поезията, любовта), който се организира съвместно с Община Русе и ОП РУСЕ АРТ в периода 18-21 април 2022 г.

Билети могат да се закупят от касата в Кукления театър.

 

Автор:
Държавен Куклен театър - Русе
Публикация:
19.04.2022 г. 17:10
Посетено:
855
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/34563-nositelyat-na-2-nagradi-ikar-za-zlaten-glas-simeon-vladov-gostuva-v-ruse-s-monospektakala-lyubovta-ne-mozhe-prosto-da-otmine