Сцена / екран / ефир

Галапремиерата на "Голата истина за група "Жигули" на Киномания, на 13 април в Зала 1 на НДК

Ограничен брой зрители ще имат шанса да гледат дългоочакваната комедия в компанията на актьорите и екипа

Галапремиерата на "Голата истина за група "Жигули" на Киномания, на 13 април в Зала 1 на НДК

 

◊ СЪБИТИЕТО

Най-новият филм на Виктор Божинов „Голата истина за група „Жигули" тръгва с предпремиерни прожекции в кината от 16 април. Само три дни преди това, на 13 април, в Зала 1 на НДК ще се проведе и Галапремиерата.

По червения килим се очаква да минат актьорите Михаил Билалов (Фори), Филип Аврамов (Васо), Димитър Рачков (Киша), Герасим Георгиев-Геро (Пухи), Лилия Маравиля (Дарин Дардо), Ирини Жамбонас (Соня), Август Попов (Боби Чаев), Параскева Джукелова (Марина), Илияна Лазарова (Анна) и Климентина Фърцова (Лиза), както и екипа създал филма.

В продажба са и ограничено количество билети за Галапремиерата. Всеки който желае да гледа филма в компанията на актьорите и екипа, може да го направи като закупи своя билет от касите на НДК или от сайта https://www.tickets.ndk.bg „За нас срещата със зрителите е най-важният момент от работата ни. Радваме се, че въпреки пандемията, ще можем да споделим това преживяване. Всеки желаещ може да закупи своя билет и да гледа с нас.", споделя Виктор Божинов, режисьор.

Галапремиерата на „Голата истина за група "Жигули" е част от Киномания и ще се проведе съобразно всички противоепидемични мерки. Филмът се разпространява от BTV Studios.

 

„Голата истина за група „Жигули" в социалните мрежи:

Facebook - https://www.facebook.com/Jiguli.Movie

Instagram - https://www.instagram.com/golata.istina.za.grupa.jiguli

 

* * *

Продуцент на „Голата истина за група „Жигули" е Кръстьо Ламбев (Concept Studio), познат на зрителите с филмите „Маймуна" и „Докато Ая спеше". Сценарият е на Ваня Николова („Под прикритие", „Връзки") и Нели Димитрова (Love.net „Домашен арест", „Връзки", „Възвишение"), а оператор на филма е Антон Бакарски („Под прикритие", „Възвишение"). Актьорският състав включва Михаил Билалов, Ирини Жамбонас, Филип Аврамов, Лилия Маравиля, Димитър Рачков, Герасим Георгиев–Геро, Август Попов, Параскева Джукелова, Илиана Лазарова, Климентина Фърцова, Мая Бежанска, Николай Урумов и др.

Лентата е финансирана от НФЦ и частично от Община Бургас.

 

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
07.04.2021 г. 12:37
Посетено:
1107
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/32556-galapremierata-na-golata-istina-za-grupa-zhiguli-na-kinomaniya-na-13-april-v-zala-1-na-ndk