Сцена / екран / ефир

"Вирусът с коронката" - спектакъл за деца

Вълшебно пътешествие в света на микроорганизмите

"Вирусът с коронката" - спектакъл за деца
 
◊ ПОКАНА
 
Театър ВЕДНА представя
 
"Вирусът с коронката"

Пиеса за деца от Красимира Методиева

Постановка Милена Мавродинова
Сценография Валентина Германова
Музика Павел Васев

Моноспектакъл на Даринка Лесинкина

 
И така... приказката започва! В шапката на един детектив живее една малка фея, която има вълшебна лупа. С нейна помощ човек може да види същността и на най-малките организми. Точно този вълшебен предмет попада в ръцете на Мартин, който тръгва да търси своята приятелка Мария. Да, светът на микроорганизмите е впечатляващ! Мария от своя страна е наказана от феята да стане мъничка като мравчица, защото преди това се е отнасяла лошо с малките животинки. И точно когато малкото момиче разбира грешките си, а малкото момче е готово да спаси приятелката си... се появява изключително опасния и нахален Вирус с коронката. Той променя света ни и всички много се страхуват от него, обаче... Мартин и Мария знаят как да се пазят от него и да не му позволят да завладее целия свят.
 
Очакваме ви на 27 февруари от 11 часа на сцената на Дом на културата "Средец" (София, ул. "Кракра" 2 А) 
 
Образователният спектакъл на Театър ВЕДНА "Вирусът с коронката" се реализира с помощта на Програма "Социално ангажирани изкуства" на Национален фонд "Култура".
 
Представлението е безплатно за децата и техните родители. Молим да заявите вашето желание да присъствате на тел. 0896 505 946 или e-mail: vedna@abv.bg. Поради противоепидемичните мерки и ограничения за посещения на театрални спектакли местата са ограничени. 
 
Автор:
Организаторите
Публикация:
20.02.2021 г. 14:26
Посетено:
1337
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/32353-virusat-s-koronkata-spektakal-za-detsa