Сцена / екран / ефир

"Сюрприз" по текстове на Чудомир в Младежки театър „Николай Бинев"

Премиера на 10 и 20 февруари 2021 г.

"Сюрприз" по текстове на Чудомир в Младежки театър „Николай Бинев"

 

◊ "СЮРПРИЗ" В МЛАДЕЖКИЯ ТЕАТЪР

С много вдъхновение, танцова стъпка, незабравими песни и обещание за много смях, Младежки театър „Николай Бинев" съобщава за бъдещата премиера на спектакъла „Сюрприз" по текстове на изключителния български писател, хуморист, художник и краевед Чудомир!

Премиерата на спектакъла ще бъде на 10 и 20 февруари 2021 г., а следващите представления, които ви очакват в нашата програма ще се състоят на 25 февруари, 16 и 27 март.

Сценичният вариант и режисурата на спектакъла са дело на Емил Бонев.

Над сценографията на спектакъла „Сюрприз" работи Елена Иванова, а за хореографията и актьорските умения в танците се е погрижила Анна Пампулова.

Актьорският състав на спектакъла „Сюрприз" гарантира много забавление, добро настроение и сериозни количества искрен смях, тъй като „всеки ден без смях е изгубен ден". За Вашето приятно и весело прекарване в нашия уютен салон ще се погрижат Николай Урумов, Ярослава Павлова, Зорница Маринкова и акордеонистът Ивайло Флоров, който ще съпровожда актьорите през пиесата със своя акордеон в продължение на целия спектакъл, свирейки някои от най-красивите, известни и незабравими мелодии от първите десетилетия на миналия век.

„Сюрприз" е спектакъл, който ще ни отведе в София през далечната 1934-а година, когато трудностите не са били по-малко, „всеки е имал грижи в живота – едни големи, друг пък малки, всеки е в беда", но духът на хората им е позволявал да преминават през тях с повече усмивки, повече танци, повече смях, повече шеги и такт. Както пее великият български певец и изпълнител на шлагери от това време Алберт Пинкас „...Я си гледай кефа, я си гледай кефа, и за нас ще дойдат други времена..."

* * *

Младежки театър „Николай Бинев" гарантира, че всички спектакли в театъра се провеждат при спазването на всички противоепидемични изисквания, включително намален капацитет на салона (30%), продажба на билети през едно място, редовна дезинфекция и осигуряване на дезинфектант за всички зрители.

Билети за премиерата на спектакъла „Сюрприз", както и за всички останали спектакли очакват зрителите на касата на театъра, която работи всеки ден за Вас! 

Билети могат да бъдат закупени и на сайта на Младежки театър – www.mlt.bg!

 

 

Автор:
Младежки театър „Николай Бинев“
Публикация:
09.02.2021 г. 11:57
Етикети:
Николай УрумовЕмил БоневЧудомирпремиераМладежки театър „Николай Бинев“
Ивайло Флоров
Зорница Маринкова
Ярослава Павлова
Сюрприз"
Посетено:
812
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/32300-syurpriz-po-tekstove-na-chudomir-v-mladezhki-teatar-nikolay-binev