Сцена / екран / ефир

"Прабългари в Космоса" - импровизационен сериал в 6 епизода

Начало: 3 февруари, от 19:30 часа, на живо, Streamer.Bg

"Прабългари в Космоса" - импровизационен сериал в 6 епизода

 

◊ СЪБИТИЕТО

Новият иновативен проект на ХаХаХа ИмПро театър и Streamer.Bg - "Прабългари в Космоса" стартира на 3 февруари, от 19:30 часа, изцяло на живо в интернет.

Прабългарите са се озовали в открития Космос, а по петите им са представители на Империята. Каква е целта на всеки един герой? Кои са тайните агенти и за какво се борят? Изобщо борят ли се за нещо? Защо са в космоса и какво ще стане накрая? Битката няма да бъде само една и всичко ще се случи в космоса. Бог Тангра ще бъде неотменно с тях, за да предаде на всеки един напътствията от по-висшия разум - този на зрителя...

"Прабългари в Космоса" е импровизационен сериал в 6 епизода, излъчван на живо, с професионалната подкрепа на STREAMER.BG. Всяка сряда, в продължение на 6 седмици. В последните години станахме свидетели на не един неочакван/неприятен финал на любим сериал. В "Прабългари в космоса" всяка развръзка може да поеме различна линия, подадена от зрителите и изиграна на живо от актьорите. В духа на импровизационния театър зрителят ще бъде този, който насочва героите и сюжета. Хората пред екрана ще влязат в ролята на съ-режисьори. Актьорите ще се превъплътят в различни персонажи, а подробностите и ситуациите, в които ще бъдат поставяни ще бъдат взети също от зрителите. 

Участват: 

В главните роли - Васил Бовянски, Тони Карабашев, Леонид Йовчев, Константин Лунгов, Живко Джуранов, Александър Митрев. 

Музика на живо - Димитър Горчаков и Андрей Велков
Илюстратор - Джорджия Роуз
Бог Тангра (режисьор) - Ивайло Рогозинов
DOP - Немо
Сценограф - Стефан Домузов
Костюми - Катрин Димитрова
Грим - Иво Живков

Излъчването на "Прабългари в Космоса" в реално време се осъществява със съдействието на STREAMER.BG. Първата българска лайв стрийминг компания, зародила се като смел проект всеки да бъде част от случващото се, независимо къде се намира. За 12 години компанията има над 1 300 излъчвания на живо от всякакъв тип и все пак настоящият проект – ИмПро сериал е пилотен за компанията.

 

"Прабългари в Космоса" се реализира с подкрепата на Национален Фонд Култура.

Автор:
ХаХаХа ИмПро Театър
Публикация:
30.01.2021 г. 17:11
Посетено:
658
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/32259-prabalgari-v-kosmosa-improvizatsionen-serial-v-6-epizoda